Kerran kesässä

Marin_silmin-3921

Marin_silmin-3954

Marin_silmin-3969

Huh hellettä ja on ilmoja pidellyt.

Oli mukava palata eilen kotiin 3 viikon reissuputken jälkeen ja sisällä vastassa oli ihana 33 asteinen muhinut ilma. Vähän meinasi hätä iskeä tyttöjen takia, että mitäs ihmettä, mutta kohtuullisen hyvin on saatu pidettyä neitokaiset viileänä, mitä nyt itse valvoin viime yön. Vähän haastava kesä ollut näin niin kuin pumppuvikaisen seniorikoiran omistajana ja hieman villin pentukoiran. Mökillä oli niin helppoa heittää vaan koirat järveen ja hypätä itse perässä. Asukuvien ottaminen on todellakin jäänyt, sillä siinä samassa läpinäkyvässä mekossa (tässä postauksessa) on eletty viime viikot ja biksut siellä alla. Ei paljoa asukuvia kuvailla ja biksukuvia ette tule tässä blogissa näkemään, ehei.

Mutta jos mikä on varmaa, niin se on varmaa, että minä kiskaisen näköjään kerran kesässä tuon väri-iloittelu-kesäkolttuni päälle, se kun on oivallinen kesävaate, ilma kiertää ja nuo perhoshihat ovat ihanan vilpoisat, mutta myös suojaavat käsiä auringolta. Viimeksi olette nähneet sen blogissa hieman päälle vuosi sitten Nizza kuvissa, eli täällä. Mekon ainoa huono puoli, armottoman liian lyhyen helman lisäksi, on keinokuitu. Jos tuo mekko olisikin esim. silkkiä, niin se olisi paras ikinä, mutta ei, sitä se ei ole. Lisäksi siinä on alumekko/kangas kiinni, mikä kyllä sikäli on hyvä asia, mutta ei näillä helteillä. Mutta jostain syystä minä siitä niin kovasti tykkään, kun en ole siitä pystynyt luopumaankaan. Mekko on nimittäin ollut kymmeniä kertoja lähtöpasseja saamassa, mutta aina sen kiikutan kirppiskasasta takaisin käyttöön.

Marin_silmin-3958

mekko Philosophy Blues Original / sandaalit Hermès / laukku Chanel / aurinkolasit* Aarni (*saatu blogin kautta)

Marin_silmin-3961

Kirppiskasasta puheenollen. Puoliso on ensi viikon reissussa ja minä yksin kotona. Aion purkaa koko vaatehuoneen olkkariin ja käydä jokaikisen nyssäkän ja pussakan läpi mitä vaatehuoneestani löytyy. Aarteita aivan varmasti, mutta varmasti myös tavaraa myyntiin asti. Täytyy miettiä josko tekisin tänne blogiin erillisen myyntisivun, tai laitanko tuotteet Zadaan vai eri FB -kirppisten ryhmiin myyntiin vai tekisikö peräti instatilin myytäville tuotteille. Saa nähdä. Katsotaan mitä kaikkea pistän pois ja kiertoon. Jokatapauksessa ilmoittelen täällä, kun sen aika koittaa.

Ihanaa, herkullisen hikistä viikonloppua. Minä jatkan itseni nesteyttämistä kookosvedellä, mutta kyllä viinikin maistuisi. Ja aivan, tässä se lyhyt kesätukkani nyt on. Tykkään niin älyttömän paljon, yhtä paljon kuin hullu puurosta (on muuten kummallinen sanonta!), ei hiosta, kuivaa paljon nopeammin eikä mene niin takkuun kuin se vanha hiusläjä.

Marin_silmin-3914

Marin_silmin-3930

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.