Chanel + ale = #hupslipsahti

marinsilminchanel

marinsilmin9

 

Hupsista tosiaan. Chanel ja ale on kyllä vastustamaton yhdistelmä, ja koituu aina kohtalokseni. Tänä vuonna jätin Nizzan alet väliin ja ajattelin, ettei tule kiusauksia nyt ainakaan, mutta eipäs tiennyt tyttö, että Helsingin reissulla Dellassa se selkäranka katkeaisi. Tennaritytöllä jätti sydänkin muutaman lyönnin välistä, kun näin tuon vastustamattoman hopean nahan ja harmaan mokkanahan liiton. Täydellinen väriyhdistelmä. Ja tennarin malli jo aikaisemmin hyväksi todettu ja hintalapussa -30%. Ei mietitty kahta kertaa kun nappasin kengät kainaloon ja painelin tiskille maksuhommiin naama leveässä hymyssä.

Ja koska olen malttamaton, niin toivon salaa, että edes yhdeksi päiväksi viilenisi, että pääsisin laittamaan nuo uudet tennarit jalkaan nahkahousujen ja sen ihanan kirppislöytöni, jättikauluspaidan, kera ja tuo kuvissa esiintyvä clutch kruunaisi koko komeuden. Mutta toisaalta, kyllä se syksy vielä sieltä saapuu, joten ehkä nyt nautitaan koko rahan edestä tästä huikean kauniista kesästä mitä Suomi meille nyt tarjoaa. En muista ikinä, että mökillä olisi ollut varjossa yli 32 astetta lämmintä, mitä nyt viime päivinä on ollut. Ja onneksi järvi on ihan vieressä, niin voi vaan juosta laiturille ja hypätä pommilla järveen ja uida rantaan ja ottaa tytöt viilentymään myös. Paitsi että vesikin on kuin linnun maitoa. Nyt nautitaan.

marinsilminchanel356

marinsilmin7

marinsilminchanel358

Oletko sinä tehnyt hyviä alelöytöjä?

 

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Chanel + ale = #hupslipsahti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.