About

Hei!

Olen Mari, reilu kolmekymppinen Vaasaan eksynyt savolainen.

Olen ikuinen haaveilija, nainen joka haaveilee vuodesta toiseen kesäkanoista ja lampaista, mutta haluaa ehdottomasti asua kaupungissa. Haluaisin olla myös kukkakauppias, vaatekauppias, kouluttaja ja eläinten hoitokodin pitäjä, mutta sitten en kuitenkaan. Olen oman elämäni tuuliviiri.

Synkän mustasta ulkokuorestani huolimatta innostun valtavasti kaikesta kauniista ja nauran ja hymyilen paljon. Mielestäni naisen paras asuste on aito hymy.

Kanojen ja lampaiden lisäksi rakastan koiria yli kaiken, omiani tietysti eniten. Muoti, tyyli, sisustaminen, kukat ja ruuanlaitto (etenkin syöminen) on sydäntäni lähellä. Valokuvaus ja kirjoittaminen on minulle tärkeää ja visuaalisuus, rakastan kaikkea kaunista. En ota elämää turhan vakavasti, vaan nautin päivä kerrallaan ja teen asioita sydämellä. Niin, ja käsilaukut, niiden suhteen olen toivoton!

Tein suuren elämänmuutoksen vuoden 2015 lopulla ja laitoin melkein kaiken uusiksi. Halusin uuden alun, uuden sivun elämälleni. Tämän muutoksen myötä myös blogin pitäminen alkoi pyöriä enemmän ja enemmän mielessäni, sillä nyt siihen avautui mahdollisuus ja aikaa.  Ja tässä sitä nyt ollaan, uuden äärellä.

Joten tervetuloa sivulleni ja matkalleni mukaan innostumaan, nauttimaan ja ennen kaikkea elämään täysillä arkea ja juhlaa.

Toivottavasti viihdyt matkassani!

Marin_silmin-0067