Kun läpinäkyvä mekko yllätti

_DSC0025

_DSC0051 (2)

_DSC0039

Joskus on hyvä ottaa asukuvat ennen kuin lähtee ihmisten ilmoille. Onneksi ainakin nämä kuvat otettiin ennen, sillä muuten olisi jäänyt minulta huomaamatta, että mekostani kuultaa läpi. Noh, ei siinä nyt kovin suurta vahinkoa olisi käynyt, mutta olisi se ärsyttänyt ruokakaupassa huomata, että sieltähän ne rouvan pyllykannikat vilahtelee kesken tomaattien valitsemisen.

Mekko on samaisen reissun ostos, kun ostin ne viidakkopöksyt… Tuota samaa päälläni olevaa mekkoa oli myös sillä viidakkokuosilla, mutta päädyin mustaan, etten nyt ihan ahnehdi liikaa kuvioita ja väriä maailmaani. Kyllä väri-iloittelullakin on rajansa. Enkä viitsi nyt muutenkaan ostaa yhden kauden juttuja kovin montaa, olipa ne kuinka halpoja tahansa. Mieluummin pitkäikäistä ja tasaisen tylsää, vai pitäisikö sanoa klassista, kuten te jo aivan varmasti minun osaltani tiedätte.

_DSC0045

mekko H&M / hattu ei merkkiä / laukku Chanel / sandaalit ja rannekoru Hermès / aurinkolasit Prada

_DSC0053

_DSC0058

Mökkielämä sujuu hyvin. Keskiviikkona sanoin aamulla puolisolleni, että käyn torilla ostamassa meille vähän kasviksia ja kukkia. Hän meinasi pyörtyä kun kaksi tuntia myöhemmin karautin uljaalla ratsullani rantaan ja pyysin hänet apuun, sillä auto oli lattiasta kattoon täynnä tavaraa. Tai oikeastaan lähinnä kukkia. Mutta onpahan nättiä ja viihtyisää nyt. Huomenna lähdemme kirppiskierrokselle. Aikanaan, noin 10 vuotta sitten kävimme äitini kanssa usein Maaveden kirppiksellä, mikä on auki heinäkuussa viikonloppuisin. Teimme sieltä aina mitä mahtavimpia löytöjä ja kun samaa kirppistä edelleenkin järjestetään, niin huomenna otamme auton nokan kohti Maavettä ja lähdemme etsimään aarteita.

Mitä sinulle kuuluu?

_DSC0068

 

4 kommenttia artikkeliin ”Kun läpinäkyvä mekko yllätti

  1. Täytyypä käydä katsomassa, oisko tuota mekkoa munkin koossa. Voisin heittäytyä hurjaksi ja ostaa jo toisen mekon tälle kesälle ja samalla myös toisen yo-juhlien jälkeen. Selvästi keski-ikäisyys ottaa vallan, kun olen täysin rakastunut ostamaani trikoiseen maximekkoon.

    Tykkää

  2. Kerkesin jo kattoa, että kympillä oli paljon muitakin mekkoja, jos just tuollaisia ei enää ole.

    Tykkää

  3. Päivitysilmoitus: Kerran kesässä | Marin silmin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.