Uusi t-paita

_DSC0109

_DSC0090

_DSC0097

Ennen mökille lähtöä hoidin asioita Vaasan päässä keskustassa ja kävin pikaisella pyrähdyksellä Karismassa ja bongasin tämän kuvissa olevan t-paidan sieltä. Eikö sovikin hyvin vihreään laukkuuni? Se on by Malene Birgerin t-paita. En yleensä ole tekstiprinttipaitojen ystävä, sillä yleensä mikään teksti ei puhuttele minua. Ei tuonkaan paidan teksti herätä minussa minkäänlaista fiilistä, mutta tuo vihreä väri on juuri oikea tuohon laukkuuni ja kaipasin jotain vähän ”pirteämpää” t-paitaa.

Tänään meillä oli maakuntamatkailupäivä ja kävimme siellä Maaveden kirppiksellä, josta tein muutaman ihan superlöydön. Voisin esitellä ne täällä blogin puolella, jahka vien tuotteet ensin pesulaan ja saan ne käytööni. Löysin todella kivan musta-valkoisen bleiserin, jätti-ison valkoisen kauluspaidan missä on vähän erikoisempi leikkaus (olen etsinyt sellaista jo kauan) sekä Calvin Kleinin ballerinat. Kaikki maksoi yhteensä 11,90, melkoiset löydöt. Ja ihmisiä oli siellä ihan älyttömän paljon, parkkipaikka oli aivan täynnä autoja kun pääsimme perille. Bongasin serkkuni paikan päältä ja hän kertoi että viikko sitten oli ollut vielä enemmän ihmisiä. Ilmeisesti muutkin tekevät siellä hyviä löytöjä, sillä kiinnostus tuota kirppistä kohtaan on valtava. Lisäksi ajelimme Pieksämäelle ja Virtasalmelle ja matkalla pysähdyttiin ottamaan nämä kuvat tuollaisella perinteisellä maitolaiturilla.

_DSC0085

_DSC0102

_DSC0114

t-paita by Malene Birger / silkkihousut Whyred / espadrillokset ja laukku Chanel

Loppupäivä menikin pihatöitä tehdessä ja loppuillan olen kärsinyt todella kovasta päänsärystä. Nyt jatkankin tästä yöunille, josko aamulla päänsärky olisi poissa.

 

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Uusi t-paita

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.