Viidakkopöksyt

Marin_silmin-3673

Marin_silmin-3698

Marin_silmin-3714

Epäilen, että hieraisit juuri silmiäsi useamman kerran katsoessasi näitä kuvia. Mustan rakastaja ja värittömyyden puolestapuhuja ja ikuinen jäärä mitä tulee tyyliasioihin (eli allekirjoittanut) poseeraa viidakkopöksyissään ihan innoissaan ja oli vielä ne päällä töissä ihmisten ilmoilla. APUA! Liekö tämä kaunis, lämmin ja aurinkoinen alkukesä pistänyt pään ihan pehmeäksi, tai sitten se on se huomisen jälkeen koittava kesälaidun, joka on sekoittanut minut aivan totaalisesti, en tiedä. Sen kuitenkin tiedän, että rakastan uusia pöksyjäni, vaikka ne onkin omaan tyyliini aika villit.

Housut ovat löytö H&M:stä, liikkeestä jossa en kovin usein asioi. Kävin ensimmäistä kertaa Vaasan GW Gallerian H&M:llä ostoksilla tällä viikolla ja kun bongasin nuo housut, oli ne pakko ostaa. Hihittelin itselleni ja jopa äimistelinkin omaa käytöstäni ja hullaantumistani, sillä en todellakaan olisi voinut kuvitellakaan päätyväni ostamaan jotain näin värikästä, kuviollista ja ”erikoista” omaan tyyliini. Housujen vihreä sävy sopii täydellisesti tuohon vihreään Chanelin minilaukkuuni ja on kyllä niin kesäinen asu kuin olla ja voi. Ja jos oikein villiintyy vihreästä, voi heittää päälle myös sen vihreän huitulan ja vihreät espat, ja on kerrakseen vihreää koko nainen. Selkeästi kesäloman suosituin uniformu. Samalla kuosilla löytyi myös mekkoa (off shoulder mallinen), sekä shortseja, hametta, ja olikohan vielä paitakin ja hinnat eivät todellakaan päätä huimanneet, taisin pulittaa pöksyistäni 14,90e.

Ja samalla kommentoin, kun saan usein kysymyksiä noista Hermèsin Oran kengistäni, että ne ovat ihan ok läpykät. Ei mitkään unelmahyvät kävellä, mutta rauhalliseen peruschillailuun ihan jees. Kirjoittelin vuosi sitten niistä vähän enemmän ja miten ihmeessä päädyin ne ostamaan, vaikken koskaan ollutkaan niistä kovin innostunut.

Marin_silmin-3670

Marin_silmin-3708

Marin_silmin-3689

silkkitoppi Theory / pöksyt H&M / laukku Chanel / sandaalit ja rannekoru Hermès / bikerrotsi ja silmälasit Balenciaga

Marin_silmin-3687

Mitäs olet mieltä viidakkopöksyistäni? Queen of the jungle kiittää ja kuittaa.

 

6 kommenttia artikkeliin ”Viidakkopöksyt

  1. Hei, Sopii hyvin sinulle. Huosuissa on hyvä kolmiulotteinen kuva. Hankin pari vuotta sitten MarcCain housut, , joissa myös valkoinen pohja ja vihreitä lehtiä. Ne lehtikuviot ovat kyllä tasavärisiä.HM taitaa viedä voiton viidakkokuvissa. Vihreää vaatetta en juuri koskaan käytä tai hanki, mutta lehtihässä sekoitti pääni.

    Tykkää

  2. Aivan ihanat, täytyy itsekin käydä katsomassa tuosta kuosista tehtyjä vaatteita. Kiitti vinkistä!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.