Balenciaga -tyttönä liikenteessä

Marin_silmin-3494

Marin_silmin-3508

rotsi, laukku ja silmälasit Balenciaga / paita Samsoe&Samsoe / farkut H&M / huivi ja kengät Chanel

Marin_silmin-3514

Sain nyt vihdoinkin ne uudet silmälasini, muistatteko tämän tekstin kevättalvelta? On ollut vähän kiirusta, niin vierähti tovi, että ennätin saada lasit ihan kotiin asti, mutta nyt ne on. Ja näkee taas tämäkin rouva selvästi kaikki Kyllikin miinat. Nimimerkillä astuin viikonloppuna Kyllikin kakkaan.

Hihittelin kuvien ottamisen jälkeen, että jopas sattui paljon Balenciagaa päälle, kun silmälasien lisäksi oli rotsi ja laukku Balelta. Eilen oli vielä kengätkin, mutta näihin kuviin päätyi Chanelin espat väriä tuomaan. Muuten asu onkin minulle hyvin epätyypillinen, jopa riikinkukkomainen. Vaalea ja värikäs. Ainoa turvaväri ja -vaate oli tuo rakastamani musta Balenciagan rotsi.  Rotsi jota on tänä keväänä pidetty yllättävän vähän kun toukokuu otti ja muuttuikin ihan oikeaksi kesäkuukaudeksi. Olipa huikean kaunis ja lämmin sää koko toukokuun.

Viime viikonloppuna juhlittiin rakkaan kummityttöni ylioppilasjuhlat ja jos saan häneltä luvan, niin jaan tänne blogin puolelle muutamat kuvat. Hän oli niin superkaunis ja toki on aina muutenkin, mutta ah, miten kaunis hän oli juhlapäivänään. En ymmärrä miten hän voi olla jo aikuinen ja omillaan, kun muistan kuin eilisen vielä hänen ristiäisensäkin. Ja minä olen edelleenkin 25 (+ viikonloput).

Marin_silmin-3502

Marin_silmin-3525

Marin_silmin-3528

Marin_silmin-3513

Viikonloppuna olisi tarkoitus kuvata blogimateriaalia ihan urakalla. Nyt alkaa elämä hellittää ja kiireet sen mukana ja pääsen pitkästä aikaa pujahtamaan tänne kaikessa rauhassa ja sydämellä. On ollut hirmuinen ikävä.

Mitäs olet mieltä minun uusista silmälaseista?

 

 

6 kommenttia artikkeliin ”Balenciaga -tyttönä liikenteessä

 1. Mielestäni ei sovi sinulle. Ehkä jollekin nuoremmalle ja persoonallisemman tyylin omaavalle olisi passelimmat.

  Tykkää

 2. Lasit on kyllä särmät! Tuo kulmikkuus heijastaa kivasti valoa eri suunnilta.

  Eka meinasin kirjoittaa, että voi kun itsekin rohkenisi ottaa näyttävät lasit, mutta sitten muistin että enhän minä enää laseja tarvitse. 😀 Kävin reilu viikko sitten laserleikkauksessa ja edelleen (lähes 20v lasien käytön jälkeen) käsi etsii aamulla laseja ja suihkuun mennessä yritän ottaa ne lasit päästä..

  Tykkää

  1. Kiitos Amy,

   haha. No siinä onkin opettelemista, ettei enää etsi laseja, kun niin kauan pitänyt. Kollegani kävi myös hetki sitten laserleikkauksessa ja nauroi samaa, että koko ajan oli alkuun etsimässä lasejaan, ennen kuin aina muisti ettei niitä enää tarvitse.

   Täytyy katsoa joskus tulevaisuudessa, jos oma näkö tästä vielä huononee, niin kävisi sitten leikkauksessa. Nykyään kun on vain -0,5 ja +0,5, niin pärjään ilman lasejakin oikein hyvin.

   Mukavaa viikko Amy.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.