Tintovintoja ja asukuvia Casaresissa

Marin_silmin-1966

Marin_silmin-1967

Marin_silmin-1965

Marin_silmin-2043

Marin_silmin-2048

Loman alussa ajelimme yhtenä päivänä kauniiseen Casares -nimiseen kylään, joka sijaitsee Esteponasta eteen- ja sisämaahan päin. Kylä oli idyllinen ja perinteinen valkoinen andalusialainen kylä ja tahti kylässä oli rauhallisen letkeä. Ei kiirettä, eikä myöskään turisteja. Ennen kylään menoa ajelimme ylemmäs kallioille kuvaamaan mitälie-korppikotkia. Jestas miten vaikuttava näky oli katsella kallioilta isojen lintujen liitoa ja taustalla näkyy kaunis valkoinen kylä. Oli todella kaunista.

Mutta nuo vuoristotiet ovat kyllä itselle sellaisia killereitä, joten piti ottaa automatkalla muutama tintovinto, jotta selvisi hengissä ylös asti. Tintovinto on oikeasti tinto de verano -niminen punaviinipohjainen juoma, jota saa ravintolasta kuin ravintolasta tilattua Espanjassa ja sitä saa kaupoista myös tölkissä. Se on paljon miedompaa kuin viini, vähän kuin sangriaa joisi.

Samalla reissulla Casaresissa otettiin myös asukuvat. Asu menisi vaikka koti-Suomessakin käyttöön samantien, sillä edelleen meitä hellii lämpö ja aurinko. Toivottavasti myös viikonloppuna jatkuisi yhtä kaunis, aurinkoinen ja lämmin sää, sillä silloin juhlitaan ylioppilaaksi kirjoittanutta kummityttöäni. Hieman asukriisin poikasta on ilmassa lauantain juhlien vuoksi, mutta sekin selätetään kyllä. Onneksi kaapistani ei kovin montaa juhlavampaa kolttua löydy, joten beigellä pitsillä mennään.

Marin_silmin-1998

Marin_silmin-1990

Marin_silmin-2014

IMG_20180514_165533.jpg

Marin_silmin-2054

huitula YAYA / silkkihousut Filippa K. / silkkitoppi Theory / kengät, laukku ja aurinkolasit Chanel / hattu Bugatti

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.