Kaksien lasien taktiikalla

Marin_silmin-1567

Kiireisen työviikon jälkeen oli ihana aloittaa tänä aamuna aamiaisbrunssilla Wasaborgin Näkökeskuksessa täällä Vaasassa. Aamiaisella oli tarjolla oikein makoisat syötävät ja kun lasiin kaadettiin vielä kuohuvaa, saattoi viikonloppu alkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Meille esiteltiin uusimmat Balenciagan ja Tom Fordin silmä- ja aurinkolasimallistot ja täytyy sanoa, että olisin voinut valita lähestulkoon joka ikisen parin. Kaikkien lasien muotokieli ja huolellinen viimeistely oli vertaansa vailla.

Balenciagan mallisto oli muotokieleltään todella näyttävää, paksuja muovisia sankoja, voimakkaita värejä ja erikoisia malleja, ei ollenkaan seinäruusujen mallisto. Ja rakastin niitä kaikkia. Pitkään vertailin kahta eri mallia ja alunperin päädyin jo tilaamaan nämä toiset, kunnes muutinkin mieleni ja tilasin sittenkin nämä toiset suosikeistani ja aivan hyvin olisin voinut tilata vielä parit muutkin mallit, sillä tykkäsin niin monista. Ja ollakseni rehellinen, en tiennyt edes että Balenciagalla on silmälasimallisto olemassa, vaikka brändi on minulle muuten hyvinkin tuttu ja tykkään merkin laukuista sekä vaatteista todella paljon. Ja näköjään jatkossa myös silmä- ja aurinkolaseista.

Myös Tom Fordin mallisto oli näyttävä. Oli muodikasta kissamaista, sporttista metallista, oli hipsterimäistä pyöreää ja kulmikastakin. Materiaaleina myös Balenciagan tapaan paksua muovia sangoissa, mutta myös metallia ja näiden yhdistelmiä. Alkuun keskityin täysin Balenciagan mallistoon, mutta mitä enemmän sovittelin Tom Fordin mallistoa, ihastuin niihinkin ikihyviksi ja olisin voinut valita heidänkin mallistostaan useammat, kuin ne mihin päädyin.

Niin, päädyin siis ostamaan kahdet silmälasit, yhdet Balenciagan räväyttäjät ja sporttiset Tom Fordit. Olen jo pitkään kaivannut uusia silmälaseja ja ainakin puoli vuotta kotona hokenut, että pitäisi varata aika näöntarkastukseen ja uusia lasit. Joten tämän aamuinen brunssitilaisuus tuli minulle täydelliseen ajankohtaan ja kun oli vielä ammattilaiset asialla kertomassa kaikki pienet detailit ja katsomassa omiin kasvoihin sopivat mallit, niin siinä kävi sitten niin, että päädyin kaksiin eri silmälaseihin, kun en osannut päättää ainoastaan yhtä paria. Ja oli kyllä todella vaikea rajata valintaa edes niihin kahtiin, koska minulla oli pitkään 4. suosikit ja kaikki hyvin erilaisia, joten aivan varmasti kaikille olisi ollut käyttöä.

Ja mitä tulee palveluun Wasaborgin Näkökeskuksessa, se oli erinomaista. Kun mallistoja ja valikoimaa on todella paljon, niin on hyvä, että myyjiltä löytyy ammattitaitoa löytää asiakkaille heidän oloiset ja heidän kasvonpiirteihin sopivat lasit ja sitä Maaritilla, liikkeen myymäläpäälliköllä, todellakin on. En olisi itse siinä lasiviidakossa osannut löytää itselleni sopivia laseja. Muutaman viikon päästä menen Maaritille uudestaan, koska minun täytyy käydä näöntarkastuksessa, jotta saan silmälasiini oikeanlaiset linssit ja oikeilla vahvuuksilla.

Ja lopuksi vielä ne mallit joihin päädyin. Instan puolella olettekin päässeet jo arvuuttelemaan mitä minä mahdoin valita…

Tässä on Balenciagan ”räväyttäjät”:

Marin_silmin-1577

Marin_silmin-1582

Marin_silmin-1579

neule Arela / farkut H&M / brooch, kello, kengät Chanel / laukku ja rannekorut Hermès

Marin_silmin-1583

Ja Tom Fordin sporttisemmat:

Marin_silmin-1587

Marin_silmin-1593

Marin_silmin-1588

Wasaborgin Näkökeskuksen uusi onnellinen asiakas kiittää mukavasta aamusta, harvoin sitä tulee kiljuttua ja hihkuttua kadulla kuvien ottamisen lomassa miten ihanat silmälasit oikein löysinkään… Tänään tuli tehtyä sekin, kun vähän meinasin olla onnellinen. Kuvista iso kiitos Tuulannelille.

Mitäs olet mieltä uusista laseistani? Minusta taisi tulla Bale ja Tom Ford fani ❤ .

3 kommenttia artikkeliin ”Kaksien lasien taktiikalla

 1. Niin erilaiset, mutta molemmat hyvännnäköiset ja sopii sulle. Kiva postaus, kun itsekin joutuu laseja käyttämään – saa vinkkejä!

  Tykkää

  1. Hei Pirjo, kiitos viestistäsi. Kiva kun tykkäsit tekstistä ja toivottavasti sait vinkkejä :). Oli kyllä niin kivoja pokia mistä valita, huh.

   Nyt vaan innolla odotellaan milloin saan lasit kotiin asti.

   Mukavaa pääsiäisviikkoa Pirjo.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.