Reissuja, mustia asuja ja laukku myynnissä

marin_silmin-2088

marin_silmin-2065

Huh heijaa. Aika suorastaan juoksee ja syyskuukin on jo kohta puolessa välissä.

Selvisimme viikonlopun eräretkestä elossa ja koko porukka palasi hieman väsyneenä kotiin. Kun metsään laitetaan kaksi citykoiraa, yksi hienohelma ja yksi eräjorma, niin mitä tahansa voi tapahtua maan ja taivaan väliltä. Niin tälläkin kertaa. Marsaa kannettiin koko usean kilometrin mittainen suopätkä osuus, sillä sokean koiran pitkospuilla kävely oli hieman haastavaa. Lisäksi Prinsessa Alma päätti ohittaa kosteat pitkospuut hyppäällä litimärkään suohon. Kaksi kertaa. Hienohelmaa vaivasivat hirvikärpäset, jotka päättivät pesiytyä hiuksiin ihan riesaksi asti. Ja eräjorma oli onnellinen metsässä. Sulassa sovussa selvisimme kuitenkin kotiin, mitä nyt ne hirvikärpäset saivat vähän kyytiä ja kirosanoja.

marin_silmin-2067

marin_silmin-2073

Tämän viikon olenkin näillä näkymin kotona koko viikon, viikonloppua myöten. Puoliso käy taas pyörähtämässä maailmalla ja minä kasvatan reissukuumettani. Aivan kamala hinku lähteä taas reissuun ja reissusuunnitelmia tehdään ja muokataan lähes päivittäin. Seuraava matka onkin jo melko lähellä, sillä reilun parin viikon päästä karkaan Dubaihin ystävän luokse tyttöjen reissulle. Ihanaa! Kuinka onnellinen ja kiitollinen olenkaan näistä ihanista ystävistäni, jotka laukkuharrastus on elämääni tuonut.

marin_silmin-2075

marin_silmin-2062

Ja päivän asuna sitä niin perus-Maria. Mustaa ja mustaa. Höystin vähän mustavalkoisella huivilla ja harmaalla laukulla. Olen jämähtänyt taas käyttämään yhtä laukkua joka päivä, rouva B on kesätauon jälkeen kulkenut matkassani päivittäin. Se on kokonsa puolesta (40) melkoisen hyvä kantojuhta, siihen menee kaikki päivän aikana tarvitut tavarat työkoneesta vaihtokenkiin. Laukkurintamalla on hieman vaihtuvuutta luvassa, sillä se täälläkin nähty Chanelin Caviar Tote etsii uutta rakastavaa kotia. Minulle se oli vain kesäkassi ja en löydä sille käyttöä enää syksyn tullen, joten siksi se saa mennä (ja ehkä olen saattanut löytää sille jo korvaajan 😉 ). Jos olet kiinnostunut laukusta, niin löydät sen mm. tästä ja tästä postauksesta. Minulta saat sähköpostilla lisää tietoa laukusta ja tarkempia kuvia hinnan kera.

marin_silmin-2058

marin_silmin-2092

housut ja paita By Malene Birger / biker Balenciaga / bootsit ja kello Chanel / huivi ei merkkiä (ostettu vuosia sitten Saks Fifth Avenuelta) / laukku ja nahkainen rannekoru Hermès / metallinen rannekoru Fendi / aurinkolasit Prada

Mutta sitten se tärkein, mitä sinulle kuuluu? Onko syksysi startannut hyvin? Oletko aloittanut uuden harrastuksen?

 

7 kommenttia artikkeliin ”Reissuja, mustia asuja ja laukku myynnissä

 1. AIvan ihana asu, kauniisti yhdistät kaksi klassikko-B:tä eli Birkin ja bikerit. Tervetuloa Dubain kuumuuteen, täällä kesä vielä jatkuu ja se jos mikä on ihanaa. Pakko todeta, että syksy on siis alkanut hyvissä merkeissä täällä! Ensimmäistä kertaa vierailen blogissasi, mutta en varmasti viimeistä 🙂

  Tykkää

  1. Hei Selja,

   kiitos ihanasta viestistäsi ja tervetuloa blogiini. Mukavaa tulla Dubain lämpöön hakemaan aurinkoenergiaa syksyn pimeille kuukausille. Sinä ilmeisesti asut siis Dubaissa?! Ei ollenkaan huono vaihtoehto kotikaupungiksi, joskin itse olen vähän ristiriitaisissa fiiliksissä siellä päin, kaikki on niin suurta ja mahtavaa :).

   Ihanaa alkanutta viikkoa!

   Tykkää

   1. Osan ajasta vietän siellä tällä hetkellä puolison työn takia, Suomessa sitten loput.

    Kannattaa tutkailla kaupunkia, siellä on paljon hyvää ja muutakin kuin kulutushysteriaa, vaikka paikasta voi olla montaa mieltä. Mun blogista löytyy lisää vinkkejä 🙂 ihanaa reissua!

    Tykkää

  1. Kiitos upea Anna-Sofia! Sinulla on kyllä itselläsi melkoinen tyylisilmä 🙂 ❤ .

   Hih, laukkuja on kerätty vuosien ja vuosien ajan ja kai siitä kokoelma on pikkuhiljaa muodostunut. Harrastus se on tämäkin 😉 . Mutta minkäs teet, kun ovat niin ihania.

   Ja Ranskaan olisi taas päästävä. Haaveilen taas pidennetystä viikonlopusta Pariisiin. Kaupoilla ja kaupungilla luuhaamista, kahviloissa istumista ja tyylikkäiden ihmisten seuraamista <3.

   Ihanaa viikon jatkoa Ranskaan.

   Tykkää

 2. Hei! Ihana asu! ja aivan taivaallinen laukkukokoelma sinulla 🙂 Iskin silmäni noihin bikereihin, pakko saada vastaavat talveksi ❤ Osaatko sanoa onko chanelilla pientä kokoa kengät ja suosittelisitko ottamaan isomman koon esim näissä bikereissa vai vastaako melkolailla kokoaan? 🙂 Oikein ihanaa ja kaunista kesän jatkoa sinulle!

  Tykkää

  1. Hei Susanne, ja pahoitteluni etten ole ennättänyt vastata sinulle. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

   Chanelin koot tuntuvat vaihtelevan suuresti, kuuleman mukaan. Itselläni on kymmeniä pareja erilaisia Chanelin kenkiä ja oikeastaan kaikki on kokoa 38 tai 39, oman kengän koon ollessa 38,5. Eli itse olen ollut niin onnekas, että olen uskaltanut riskilläkin ostaa sovittamatta aina koon 39 ja on hyvin natsannut koko. Suosittelen siis ottamaan oman koon. Joskin oma jalkani on melko kapea.

   Toivottavasti löydät itsellesi mieleiset bikerit ❤

   Ihanaa kesän jatkoa myös sinulle Susanne.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.