Vadelma-lakritsi

_DSC1295

_DSC1300

Söin tänään kesän ensimmäisen jäätelötötterön, yksi pallo. Makuna otsikon vadelma-lakritsi. En oikein ole jäätelöihminen, en ole koskaan ollut. Lapsena valitsin aina mehujään, jos syötiin jäätelöä ja tulin huonovointiseksi kermajäätelöistä (Magnum ym.). Amppari oli jäätelö minun makuun.

Kävimme samalla reissulla tänään syömässä Mortonin konttiravintolassa aivan loistavat hampurilaisateriat. Mikä parasta, pihvin sai lähitilalta tulleen ylämaankarjan luomulihasta. Käykää kurkkaamassa instasta kuva ateriasta (@marinsilmin). Oli kuulkaa hyvvee!

_DSC1315

_DSC1306

_DSC1303

Mökillä onkin parasta aikaa käynnissä työleiri. Pistin puolison maalaamaan terassia. Autoin toki vähän, mutta päätin tällä kertaa olla työnjohdollisessa roolissa, sillä viime kesänä minun vastuulla oli laiturin maalaaminen. Täytynee kohta käydä tarkistamassa työnjälki ja nakittaa seuraava homma.

Tällä viikolla lähdenkin kotiin. Vaikka mökillä on ollut ihan mukavaa, odotan jo kotiin pääsyä ja koko vaatehuoneen valikoimaa, rypyttömiä vaatteita, omaa sänkyä ja tuttuja rutiineja. Varasin jo hierojan ja kasvohoidon, ihanaa. Ja perjantaina haen pizzan Marco Polosta! Rypyttömistä vaatteista puheen ollen, kuvissa näkyvä silkkitoppi on Peura -merkiltä ja sen kuuluu olla tuollainen ryppyinen 😉 .

_DSC1310

_DSC1309

toppi Peura / farkut Topshop / laukku Chanel / espadrillokset Chanel / kello Chanel /  rannekoru Fendi / aurinkolasit Versace / kaulakoru teetetty

Tykkäätkö sinä jäätelöstä? Mikä on lempimakusi?

Ai niin, muistaessani kertaan vielä. Tiesithän että voit seurata blogiani bloglovin kautta? Löydät minut myös instagrammista @marinsilmin sekä nykyään myös Snapchatista nimimerkillä majohuuh.

 

2 kommenttia artikkeliin ”Vadelma-lakritsi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.