Caviar Tote

Marin_silmin-0085

Marin_silmin-0108-2

Marin_silmin-0149-2

Minä minihameessa keskellä kaupunkia, apua!

Onneksi laitoin jalkaan bikerbootsit, niin olo ei ollut niin alaston kun kipaisin kukkakaupassa hakemassa leikkokukkia kotiin. Puhdas koti ja leikkokukat, täydellinen kombo.

Marin_silmin-0112-2

Marin_silmin-0146-3

Marin_silmin-0087-3

Tuo Chanelin Caviar Tote on ollut kyllä paras kesäkassi ikinä. Normaalisti en välitä tuon mallisista kasseista, enkä caviar nahasta (minun silmään se on muovimainen), mutta tuo on kyllä niin helppo ja huoleton. Ja kevyt. Ja sinne mahtuu koko omaisuus mukaan. Ei tarvitse varoa, mitä joutuu vähän lampaannahkaisten laukkujen kanssa tekemään. Ostin sen second handina ja se on 90 – luvun lopun laukku ja on niin hyvässä kunnossa, ettei ikinä uskoisi että laukku on jo elämää nähnyt. Toki kulmissa on vähän kulumaa, mutta niinhän tuon ikäisissä tuppaa olemaan, elämän tuomaa jälkeä. Harva meistä selviää ilman elämisen jälkiä. Ei edes laukut.

Niin, ostan  mielelläni laukkuja second handina. Siten olen tehnyt parhaimmat laukkulöytöni ja yleensä siinä säästääkin jonkun verran, jos tietää mistä etsiä. Pre owned laukuissa on myös mieletöntä ne tarinat laukkujen taustalla. Mitä kaikkea laukkujen ”elämään” ennen minua onkaan kuulunut. Erilaiset tarinat kiehtovat minua paljon, joten siksi varmaan mielelläni haluan kuulla niitä myös ostamieni laukkujen takaa.

Marin_silmin-0115

Marin_silmin-0150

Marin_silmin-0143-2

silkkipaita Isabel Marant (ehkä?!) / hame Zara / bootsit Primeboots / laukku Chanel / aurinkolasit Ray Ban / rannekoru Givenchy

Tällä viikolla onkin tiedossa vaikka mitä mukavaa. Käyn Jyväskylässä moikkaamassa ystäviä , kummityttöä ja varmaan vanhoja työkavereita ja loppuviikolla karkaankin veljeni puolison kanssa Ruotsiin, Uumajaan. Double trouble on taas vauhdissa! Vaasasta pääsee helposti Wasa Express -laivalla Uumajaan, joten me naiset päätettiin lähteä syömään hyvin Ruotsin puolelle, kun miehet heittelevät koko viikonlopun muoviämpärin kansia.

Onko sinulla joku special kesäkassi, jonka olet todennut hyväksi?

Entä olisiko sinulla antaa hyviä vinkkejä Uumajaan, missä syödä ja shoppailla?

 

2 kommenttia artikkeliin ”Caviar Tote

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.