Chanel Mini Rectangular – hitti vai huti?

Marin_silmin-3582

Marin_silmin-3579

Marin_silmin-3580

Olen käyttänyt Chanelin vihreää mini rectangulariani nyt n. kahden kuukauden ajan melko aktiivisesti ja saan siitä aika ajoin kysymyksiä, että kuinka hyvä se on arjessa ja mitä kaikkea laukkuun mahtuu. Tästä syystä ajattelin, että kirjoitan hieman käyttökokemuksiani laukusta ja otan muutamat kuvat mitä kaikkea tuo pieni nahanpala vetää sisäänsä. Muistatteko, kirjoitin vastaavan postauksen viime vuonna Boy mallista.

Olen ehdottoman tyytyväinen laukkuun. Väri on supermieluinen ja caviar nahka sopii laukkuun erinomaisesti, etenkin tuohon väriin. Edelleenkään en ole caviar nahan suurin ystävä, enkä usko, että tulen sitä jatkossa ostamaan (ellei satu olemaan juuri jossain herkussa värissä), mutta tässä ko. laukussa se toimii. Lisäksi nahka on kyllä erittäin huoleton kaltaiselleni ihmiselle, joka ei paljon sääliä tunne mitä tulee laukkuihin. Käyttöesineitä, joten käyttöä niiden on kestettävä, on oma mielipiteeni. Kultaisten metallienkin kanssa olen jo sujut, ne eivät enää häiritse. Pystyn jo pienen alkunikoittelun jälkeen yhdistämään kultaa ja hopeaa ilman sydänkohtauksen riskiä.

Marin_silmin-3590

Marin_silmin-3575

Laukkuun myös mahtuu yllättävän paljon ja uskallan nimittää sitä jopa pieneksi tilaihmeeksi. Se on kuitenkin ”reilusti” pienempi kuin old medium Boy, mutta vetää periaatteessa saman määrän tavaraa sisäänsä. Boyhin mahtuu vähän enemmän (mm. extra huulirasva ja käsirasva), mutta perustavarat kulkee myös mini rectangularissa, kuten lompakko, avainkotelo, kännykkä, huulipuna/rasva ja autonavaimet (jotka unohdin kuvata, mutta muut on kuvattuna kuvissa, jotta näet kokoluokan). Myös vähän litteämmät aurinkolasit (kuten reiskan Aviatorit) mahtuvat vielä päällimmäiseksi ennen kuin läpän sulkee. Mini rectangular on kooltaan 20 x 13 x 5 cm ja old medium Boy 25 x 15 x 9 cm, joka on kuvissa vertailun vuoksi.

Olen kuitenkin henkeen ja vereen poikatyttö, joten Boyt menevät mennen tullen mini rectangularin ohi. Omaan tyyliin tällainen pikkulaukku toimii ehdottomasti väripilkkuna, todella erikoisena ja vahvana värinä, etten voisi kuvitellakaan käyttäväni sitä perusväreissä. Olen näiden klassikkojen (vaikka kai jo Boytakin voi klassikoksi tituleerata) suhteen todella nirso. Mutta kyllä tämä vihreä nahanpala on silti vienyt sydämeni. Mahtava pikkulaukku tilanteisiin, jossa ei tarvitse roudata mukana puolta omaisuutta. Ja laukku joka kerää ihailua joka kerta kun sitä käytän.

Marin_silmin-3581

Marin_silmin-3591

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.