Kesän suosikki raitapaita

Marin_silmin-3533

Marin_silmin-3540

Marin_silmin-3567

En tiedä mitä minulle on tapahtunut, kun päälleni eksyy vähän väliä vaaleita sävyjä. Liekö tämä kesä, valo ja lämpö pistänyt pääni sekaisin ja olen hurahtanut vaaleisiin sävyihin…

Olen tituleerannut tämän kuvissa näkyvän paidan tämän kesän suosikki raitapaidaksi. Kovin montaa raitapaitaa ei kaapistani löydy, joten uskaltaisiko tuota tituleerata jopa tämän kesän suosikkipaidaksi… Ostin sen Fugen reissumme yhteydessä, heti ensimmäisenä kokonaisena päivänä. Olimme koko päivän Fugessa nauttimassa hyvästä ruuasta ja auringosta ja minulla oli vain silkkitoppi päällä ja kun päivä alkoi kääntyä iltaan, ja alkoi tulla vähän viileä, säntäsin ensimmäiseen vaateputiikkiin mikä löytyi ja alle minuutissa olin napannut tämän paidan rekiltä ja maksanut sen. Myyjääkin nauratti nopeuteni.

Paita on ihanan ilmavaa ja ohutta puuvillaa ja olen pitänyt sitä monenlaisten alaosien kanssa, nahkahousujen, farkkujen ja silkkihousujen nyt ainakin. Välillä pidän sitä auki jakkumaisesti toppi alla. Paidan selässä on kiva juju, napit ja yksi osa paidasta onkin vaakaraitaa pystyraidan sijaan. Ryppyisyyskään ei paidassa haittaa, kun se on tuollainen ihana kesähuitula.

Marin_silmin-3537

paita ei merkkiä / farkut Zara / kengät Chanel / laukku ja rannekoru Hermès / aurinkolasit Versace

Marin_silmin-3552

Marin_silmin-3538

Nyt jatkan sohvalla pötköttelyä ja FFDP:n uuden levyn kuuntelua. Olen kärsinyt koko viikon päänsärystä mikä ei mene millään kotona olevilla lääkkeillä ohi, joten jatketaan chillailua.

Kuinka sinun viikonloppusi on sujunut?

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.