Karl

Marin_silmin-3594

Marin_silmin-3611

Marin_silmin-3605

Karl the man komeilee uudessa collegessani. Eikö olekin hauska paita? Löysin sen hyvään hintaan FB -kirppikseltä tutulta myyjältä. Ihastuin ikihyviksi paidan hauskaan kuvioon sekä takana olevaan vetoketjuun  ja sieltä pilkottavaan kankaaseen. Ja bonuksena, vähän kuin kaupan päälle, sain vielä niin pumpulisen pehmeän paidan, etten oikein raaski edes riisua sitä päältäni.

Minulla on jonkun verran Karl Lagerfeldin oman malliston vaatteita, lähinnä kauluspaitoja ja suoria housuja. Paidan myynyt henkilö vinkkasi että Karlin verkkokaupassa oli alet alkaneet ja että laatu on priimaa muissakin tuotteissa, joten meinasi lähteä mopo ihan käsistä. Kiva päästä sitten testaamaan miltä laatu tuntuu myös muissa tuotteissa, esimerkiksi laukuissa. Hinnat kun ovat murto-osan esim. Chanelin hinnoista, joten jännityksellä odotan ja raportoin vaikka täälläkin tuliko hittejä vai huteja.

En tiedä miksi, mutta Karl Lagerfeld on aina kiehtonut minua. Mies Fendin ja Chanelin takana sekä vielä oman mallistonsakin ja vielä valokuvaakin. Mistä hän ammentaa kaikkiin kolmeen brändiin vuosi toisensa jälkeen uutta? Hyvin kiehtova, vahva ja ehkä mystinenkin persoona.

Marin_silmin-3613

Marin_silmin-3599

college Karl Lagerfeld / culottes Michael Kors / laukku Balmuir / tennarit chika10

Marin_silmin-3623

Ja kuten tuolla yllä mainitsinkin, niin ainakin karl.com kaupassa on jo alet alkaneet, kuten myös ikisuosikki net-a-porterin kaupassa myös. Sieltä olen kyllä jo bannannut itseni, etten aiheuta sen enempää tuhoja tililleni. Mutta käy sinä ihmeessä kurkkaamassa onko hyviä alelöytöjä!

Mitäs olet mieltä paita löydöstäni? Entä miten tuttu Lagerfeldin oma merkki on sinulle?

4 kommenttia artikkeliin ”Karl

 1. Todella kiva paita!
  Monta vuotta sitten tilasin teini-ikäiselle tyttärelle Net A Porterin loppualesta Karlin college-paidan parilla kympillä. Ollut kahdella tytöllä käytössä ja edelleen todella hyvässä kunnossa. On pesty ja kuivattu kuivausrummussa ja paljon käytetty. Eli laatu on ihan jees.

  Kävin katsomassa laukkuja sieltä ja sellainen punainen nahkainen shopper meni kyllä harkintaan. Eikä ollut nahkalaukuksi hinnalla pilattu.

  Tykkää

 2. Hei Mari.
  Olen myös Karl fani. Ostin joskus Outnetista Karl malliston silkkipaidan. Silkki oli laatukamaa ja paita on kestänyt hyvänä pesusta toiseen. Katselin Las Palmas lentokentällä laukkuja. Mielestäni Karl-käsilaukut olivat aika painavia tilavuuteen nähden. Yhden vuorettoman nahkaisen kauppakassin kuitenkin hankin sieltä lentokenttämyymälästä.

  Tykkää

  1. Moi Irma,

   Minullakin on joku Karlin silkkipaita ja olen sitä pessyt ja pitänyt paljon. Tuo minunkin sininen nahkainen kauppakassi, minkä aleista ostin, on vuoreton ja siten kyllä kevyt. Täytyypä käydä joskus livenä ihmettelemässä noita Karlin muita laukkuja.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.