Chanel Old Medium Boy – mitä mahtuu sisälle?

Marin_silmin-6453

Saan aika ajoin kysymyksiä Chanelin Boy laukuistani ja varsinkin sellaisia kysymyksiä, jotka koskevat laukun kokoa ja mitä kaikkea Boyn uumeniin mahtuukaan.

Boyn koot menevät pienimmästä suurimpaan seuraavanlaisesti: small, old medium, new medium ja large. Omat pojat ovat kokoa old medium ja senttimitoissa siis 25 x 15 x 9 cm. Itselläni ei ole ollut omissa kokoelmissa muita Boyn kokoja, joten niiden käytöstä arjessa (tai juhlassa) en osaa kommentoida. Mitä small -kokoa (20 x 12 x 8 cm) olen mallaillut kaupoissa, se tuntuu omaan käyttöön liian pieneltä, ainakin arkeen. Juhlissa menisi varmasti oikein hyvin. Large (30 x 21 x 10 cm) taas voisi olla mahtava toimistoarkeen ja työhön, koska sinne mahtuisi juuri ja juuri oma Microsoftin Surface Pro. New medium on kooltaan oldia kolme senttiä suuntaansa suurempi (28 x 18 x 9 cm).

Marin_silmin-6466

Marin_silmin-6459

Omia poikiani käytän sekä arjessa että juhlassa ja mielestäni koko toimii kumpaankin erittäin hyvin. Tosin, toimistolle töihin Boyt eivät kyllä pääse mukaan, sillä työkäyttöön tarvitsen huomattavasti suuremman laukun, sillä töissä kulkee mukana puoli elämää ja kilometritolkulla piuhoja ja latureita. Siihen tarkoitukseen siis joko Hermèsin Herbag tai Rouva B ovat loistavia.

Kuvasin postauksen kuviin omissa Boyssani kulkevan sisällön, jotta on helpompi hahmottaa mitä kaikkea se vetääkään sisälleen ja minkä kokoisia ovat esim. pikkulompakkoni tai avainkoteloni. Koska taas ison lompakon kanssa tilanne voisi olla eri mitä sisälle mahtuisi.

Marin_silmin-6463

Marin_silmin-6467

Eli omaan Boyhin mahtuu: pieni lompakko, avainkotelo, kännykkä, auton avaimet, huulirasva, huulipuna, käsivoide ja aurinkolasit. Ja silti laukkuun jää vielä tilaa, se ei ole liian täysi. Minulla on myös tapana laittaa tavarat laukkuun aina samoille paikoille, jotta tiedän heti missä mikin esine on, kun niitä laukustani etsin.

Old medium Boyta uskallan kyllä suositella kokonsa puolesta kaikille, erittäin hyvä kumppani arkeen ja juhlaan.

Mikä on sinun suosikkisi Boy laukuista: small, old medium, new medium vai large?

Yksi kommentti artikkeliin ”Chanel Old Medium Boy – mitä mahtuu sisälle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.