Koirilla stailattu asu

_DSC1773

_DSC1845

_DSC1778

_DSC1853

_DSC1771

Päätimme puolisoni kanssa, että otamme asukuvat saaren puolella, kun kävimme hoitamassa asioita eilen kaupungissa. Suuri virhe. Heti oli kaksi kuvausassaria mukana hyörimässä ja Kyllikki piti napata syliin, sillä hän on melkoisen rohkea ollessaan laiturilla ja minua pelotti että milloin neitokainen tippuisi järveen. Joten päivän asu on koirilla stailattu.

Vaikka kuvan taustoista ei välttämättä uskoisi, niin kuljemme edelleen saaren puolelle jäätä myöten. Kyllä, jäätä pitkin. Savossa on edelleen yöpakkasia, joten saaren takaa pääsee vielä jäätä myöten saaren puolelle ja normaalia veneen kulkuväylän sulamista odottelemme kovasti, se ei ole vielä kokonaan auki. Raahasimme soutuveneenkin saaren puolelle jäätä myöten, ihan varmuuden vuoksi, jos jonain päivänä jäät ovatkin niin sulat, mutta toistaiseksi ei ole ollut tarvetta. Näyttäisi että raahaamme sen jäätä myötä takaisin vastarannalle.

Jotenkin tuntuu että kevät on aika myöhässä. Muistan, kun kaksi vuotta sitten aloitin blogini ja kuvasimme materiaalia ulkona, niin pihat olivat täynnä leskenlehtiä ja oli lämmin. Nyt olen nähnyt tasan 2 leskenlehteä ja vielä tosiaankin järvi osittain jäässä mökillä. Marin silmin blogi täyttää tänään 2 vuotta. Aika on hujahtanut hirmuista kyytiä! Tänä vuonna en ennättänyt järjestää arvontaa synttäreiden kunniaksi, mutta lupaan tehdä sen viimeistään kesällä. Minulla on kiva arvontapalkinto jo tiedossa.

_DSC1787

_DSC1802

_DSC1774

_DSC1826

Asusta ei juurikaan kommentoitavaa. Perusmökkirytkyt stailattuna uutukaisella A4 pouchillani, jonka ostin Nizzan matkan yhteydessä. Sen oli tarkoitus tulla johdoille, joita roudaan käsilaukussani ihan reilun määrän aina mukanani, mutta se onkin ihan täydellinen minun läppärille, joten johtopussukka sitten seuraavaksi. Nahka tuntuu pouchissa todella kestävältä ja niitit on tukevasti kiinni. Ko. sarjaan on olemassa myös mielettömän hieno, hieman rockhenkinen laukkukin kolmessa eri koossa. Se näkyi itse asiassa niissä Chanel Nice kuvissa. Musta, nahkainen Deauville, niitä tuli aika monta Suomeenkin. Todella makea laukku ja aivan mahtava työkäyttöön myös.

Nyt on aika toivottaa mitä mahtavinta vappua. Meillä on tänään lettukestit, puolisoni paistaa mitä makoisimmat muurinpohjaletut avotulella kesäkeittiössämme. Nam!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.