Kukkahuitula

Marin_silmin-1858

Marin_silmin-1885

 

Marin_silmin-1914

Nyt on maailmankirjat pahasti sekaisin, sillä minulla on kukkakuosia! Ja ihan vapaaehtoisesti vieläpä.

Olin tällä viikolla työreissussa koko viikon ja ajellessani Kuopiosta isäni luokse, pysähdyin Leppävirralla Unnukassa. Unnukassa on nimittäin todella kiva vaateliike nimeltään Aku&Ada, jota pyörittää äiti ja tytär, Ulla ja Riikka. Riikalla oli päällään tämä täysin sama huitula, ja rakastuin siihen heti, ja sellainen oli saatava itsellekin. Nimittäin, kuvitelkaa miten ihana tuo huitula on, kun ensi viikolla suuntaan talvilomalleni Espanjan lämpöön ja biitsilla kuljen tuulenvireessä tuo huitula päällä… No, en ehkä biitsillä kulje, mutta viinitiloja kiertelen ainakin uudessa kukkakuosissani. Luulen, että innostuin tuosta kuosista siitä syystä että pohjaväri on niin tumma ja tuo printti ei ole niin perinteinen kukkakuosi, kun mitä se voisi olla. Uskon kuitenkin, että tässä on tämän kesän suosikkivaate kyseessä.

Huitulan merkki on YAYA, mikä oli minulle täysin uusi tuttavuus. Kyseessä on siis hollantilainen vaatemerkki, jolla on valikoimassaan vaikka mitä ihanaa. Aku&Ada myy tosiaankin tätä merkkiä sekä lisäksi monia muita omia suosikkeja, kuten Balmuir, Samsoe&Samsoe, Mos Mosh, InWear ja vaikka mitä muita. Oli kuulkaa melkoinen aarreaitta tuo Aku&Ada, jossa kannattaa poiketa, mikäli ajelee Leppävirran ohi. Heille on lisäksi aukeamassa ihan lähiaikoina uusi verkkokauppa, josta näitä ihanuuksia voi tilata suoraan kotiinkin.

Marin_silmin-1873

Marin_silmin-1860

huitula YAYA / farkut H&M / tennarit Adidas / laukku Chanel / aurinkolasit Prada

Marin_silmin-1900

Minä olen niin onnellinen, että viikon reissunaisena olon jälkeen saan olla taas kotona. Pyykkivuori on melkoinen ja tällä hetkellä uunissa muhii lasagne. Kun saan puolisoni harrastuksistaan kotiin, haluan hänen kainaloon sohvan pohjalle lepäämään väsymystä pois.

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua Sinulle.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.