Hotellisuositus Nizza: La Malmaison Nice

39304797

IMG-20180428-WA0005.jpg

36972484

IMG-20180428-WA0007.jpg

Viime kesänä, kun kävin ystäväni kanssa Chanelin alemyynneissä Nizzassa, tein pitkään ja hartaasti hotelliscouttausta. Tykkään pienehköistä ja idyllisistä hotelleista, joissa on aamiaismahdollisuus. Kun olin jokusen päivän vertaillut eri hotelleja Nizzassa, päädyin ystäväni hyväksynnällä valitsemaan La Malmaison Nice hotellin meille. Meitä puhutteli loistava hintalaatusuhde, 4 tähteä ja kiva pieni hotelli, jossa olisi aamiainen. Kun saavuimme perille, ystäväni huomasi respassa että ko. hotellin johtaja on suomalainen. Sanna, hotellinjohtaja, sattui juuri silloin olemaan lomalla, joten emme tavanneet, mutta tykästyimme hotelliin kovasti ja päätin, että jos/kun Nizzan reissuja on vielä edessä, niin mitä sitä suotta hyvää vaihtamaan.

Nyt kun keväälle suunnittelimme tätä isomman naisporukan Nizzan matkaa, oli hotelli suoraan valittuna, menisimme tottakai La Malmaisoniin. Sannan kanssa viestittelin suoraan ja saimme hyvään hintaan koko naisporukallamme huoneet, joista kaikki olivat executive huoneita, eli omalla parvekkeella. Lisäksi minä ja kaksi ystävääni asuimme hotellin suurimmassa, Premium huoneessa. Harmikseni en ennättänyt ottaa yhtään kuvaa heti huoneeseen saavuttuamme, vaan levitimme laukkumme heti ja ryntäsimme dinnerille, joten kuvat jäivät ottamatta huoneesta, mutta lainasin Sannan luvalla hotellin verkkosivuilta huonekuvia, sillä ne ovat täysin paikkansapitäviä. Premium huone on todella ihastuttava kulmahuoneisto jätti-isolla parvekkeella, joka aukeaa kahteen eri suuntaan. Sen lisäksi meillä oli vielä kylpyhuoneessa iso poreamme. Sitäkään emme valitettavasti ennättäneet testata, kun olimme menossa aamusta iltaan.

39305591

IMG-20180428-WA0003.jpg

IMG-20180428-WA0002.jpg

Sen lisäksi että hotellissa on kivat huoneet ja maukas aamiainen (jossa gluteenittomuus huomioitu hyvin), se on myös sijainniltaan hyvällä paikalla Victor Hugo Boulevardilla. Hotellilta kävelee lyhyessä ajassa shoppailupaikoille sekä rannallekaan ei ole pitkä matka. Yhtenäkään kertana en ole kuullut kadulta meteliä huoneisiin, mitä olen La Malmaisonissa yöpynyt, siitä iso plussa.

Jos siis kaipaat hotellia Nizzasta, suosittelen La Malmaisonia lämmöllä. Sanna henkilökuntineen piti meistä erittäin hyvää huolta. Milloin he vinkkasivat meille loistavia ravintoloita ja tekivät pöytävarauksia ja milloin järjestivät meille kuohuvaa. Sen lisäksi eräs työntekijä muisti minut ja ystäväni viime kesän reissulta ja tuli iloisesti tervehtimään, että tehän olitte viime kesänäkin täällä. Siitä jäi kyllä todella lämmin fiilis.

Kysyin naisiltamme palautetta hotellista viime reissumme jälkeen ja tässä muutama kommentti heiltä:

”Mukava hotelli ja hyvä hinta/laatusuhde. Sijainti rauhallinen ja sopivan lähellä.”

”Kiva tunnelma, hyvä sijainti ja laadukas aamiainen.”

”Aivan ihana hotelli, ehdottomasti menisin uudelleen.”

Kannattaa olla Sannaan suoraan yhteydessä hotellivarauksen tiimoilta, niin hinta on edullisempi kuin esim booking.comin kautta. Tässä hänen sähköpostinsa: s.gehrke(at)lamalmaisonnice.com

36972502

36972501

Me suunnittelemme naisten kanssa jo kesämatkaa Nizzaan Chanelin aleihin ja missäpäs muuallakaan aiomme yöpyä kuin La Malmaisonissa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.