Kevät keikkuen tulevi

Marin_silmin-0093

Marin_silmin-0145

Marin_silmin-0097

Jestas mikä viikko takana. Melko kokonaisvaltaista on pennun kanssa eläminen, sen olin ainakin 11 vuodessa unohtanut, huh. Kyllikissä on kaksi vaihdetta: on ja off, ja onnilla ollessaan sitä vauhtia ja sen myötä vaarallisia tilanteita on tuon tuosta edessä. Milloin on pelastettu pennun hyppysistä Chanelin tennareita, milloin kuvissa näkyvän Balen laukun nauhoja, milloin huonekasveja ja milloin mitäkin. Eniten hän haluaa tuhota erästä lampaanvillatyynyä, jonka perään hän osaa jo oikein komentaa ja käskeä, kun haluaisi pöllyttää menemään sitä. Jos pienten vauvojen äideillä on baby brain, niin minulla on varmaan puppy brain. Sanoinkin yksi aamu puolisolleni, että onkohan se vauvojen kanssa eläminen näin rankkaa kuin koiranpennun kanssa, ja hän lohdutti minua, että Kyllikki sentään nukkuu yöt. Ja hyvin nukkuukin, onneksi. Puolisoni sanoikin, ettei muista milloin viimeksi olisi nauranut niin paljon kuin nyt, Kyllikin juoksennellessa ympäriinsä ankkansa kanssa. Se touhottamisen ja sitä kautta ilon määrä on valtava.

Mutta yksi asia olisi kyllä kova juttu. Se että tyttö oppisi tekemään edes osan pisuistaan paperille tai että joku talouspaperi- tai puhdistusliinafirma haluaisi tehdä blogini kanssa just nyt yhteistyötä. Menee nimittäin jonkun verran talouspaperia ja puhdistusliinoja meidän huushollissa tällä hetkellä. Mutta se Kyllikistä.

Marin_silmin-0110-2

Marin_silmin-0150

Tässä tuoretta päivän asua, keltaisella höystettynä. Kyllä se kevät sieltä kovasti tekee tuloaan, kevään tuoksun voi jo haistaa. Aurinko lämmittää jo ihanasti ja lintujen laulu soi lakkaamatta ulkona, ihanaa. Ensi viikolla odottaakin kevään odotetuin juttu. 14 naisen shoppailumatka Nizzaan. Reissu on varattu jo viime syksynä ja sitä on suunniteltu huolella ja hartaudella ja ensi viikolla koittaa tämä ihana ja odotettu matka. Reissumme kasvoi kahden naisen heitosta tosiaankin noin suuriin mittoihin ja nyt meitä lähtee iso porukka. Yövymme samassa hotellissa kuin ystäväni kanssa viime kesänä, ja hotellissa on itse asiassa suomalainen johtaja. Voisinkin kertoa hotellista enemmän reissumme jälkeen. Lisäksi Chanelin väki pitää meistä kyllä todella hyvää huolta, he ovat varanneet meille kaikille meikkaustuokiot ennen shoppailuamme, skumpat ovat kuulemma jo odottamassa ja kaikki valmiina meitä varten. Olen todella otettu kuinka paljon myyjäni ja liikkeen johtaja ovat nähneet vaivaa meidän eteen, mieletöntä asiakaspalvelua. Lisäksi olen varannut seurueellemme Le Chanteclerista dinnerin lauantai-illalle. Ravintolalla on kaksi Michelin tähteä ja odotan tätä dinneriä ehkä eniten koko reissulta, mukava päästä syömään hyvin. Muistatteko kun viime kesän reissulta kirjoitin siitä heidän toisesta ravintolasta, La Rotondesta? Jutun voit lukea täältä. Muutenkin ensi viikolla on paljon työmenoja ja omia menoja, joten voi olla että menojani kannattaa seurata eniten instan kautta. Kameran otan kyllä reissuun mukaan ja nakitan jonkun 14:sta naisesta kuvaamaan asuja.

Marin_silmin-0083

neule Samsoe & Samsoe / housut Suistudio / rannekorut ja vyö Hermès / kello, brooch ja tennarit Chanel / laukku Balenciaga / aurinkolasit Prada

Marin_silmin-0143

Ihanaa sunnuntaita sinulle, minä parantelen flunssaani Kyllikki kainalossa sohvalla. Jos se Almakin jo uskaltaisi samaan kainaloon myös.

2 kommenttia artikkeliin ”Kevät keikkuen tulevi

 1. Tykkäys tälle asulle! Nuo housut on tosi kivat ja keltainen laukku sopii hyvin muuten ”värittömään” asuun.
  Mielenkiinnolla jään odottamaan Nizzan tuliaisista kuvia 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos amy.

   En ole vielä ennättänyt kuvata yhtään, kun on menty ihan ristiin puolison kanssa koko viikko. Mutta Chanelilta itseltään mulla on läjäpäin kuvia. Täytyy jakaa ne ensin ❤️.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.