Nahkaliivinen tyttö

Marin_silmin-1112

Marin_silmin-1147

Marin_silmin-1166

Marin_silmin-1139

Aurinkoista sunnuntaita! Mikä ihana sää ollut koko viikonlopun, pikkupakkanen ja auringonpaiste.

Eilen heräsin jo aamuseitsemältä laittamaan ruokaa, häränhäntä -ragua, sillä olin koko päivän Royal Vaasan pop-up kirppiksellä myymässä ja ragu sai muhia tuon ajan uunin lämmössä ja oli ihana palata kotiin suoraan ruokapöytään. Haluatteko muuten, että jaan reseptin joskus blogiin? Kirppispäivä oli oikein onnistunut, ihmisiä valtavan paljon liikenteessä, monia blogin lukijoita tuli samalla moikattua ja isosta määrästä tavaraakin pääsi eroon ja uusiin koteihin. Täytyy katsoa jos tässä vielä kevään aikana järjestäisi jonkun kirppistapahtuman.

Marin_silmin-1128

Marin_silmin-1107

Marin_silmin-1164

Marin_silmin-1145

Tänään kävimme tyttöjen kanssa jäällä ja halusin kuvata eilisen kirppispäivän asuni, sekä ottaa hyvänmielen kuvia tytöistä. Olen nimittäin valvonut lähes koko viime yön eilen illalla sattuneen välikohtauksen takia. Pieni irtokoira pääsi hyökkäämään juuri sisälle mennessämme meidän tyttöjen päälle ja tuli todistettua niin kylmäävää välinpitämättömyyttä koiran omistajalta meitä ja tilannetta kohtaan, etten saanut unta, kun tapahtunut pyöri mielessäni taukoamatta. Kuinka jotkut ihmiset  voivat olla niin välinpitämättömiä, eivätkä kanna vastuuta omista teoistaan tai virheistään vaan lähtevät vaan pois paikalta, kysymättä mitään, kommentoimatta mitään. Tulen varmasti kirjoittamaan aiheesta blogiin, kanssaihmisten huomioimisesta, vastuun kantamisesta ja ystävällisyydestä itseään ja tuntemattomia kohtaan virheen sattuessa. Avaan varmasti tuota tilannettakin enemmän. Nyt en siihen vielä pysty, haluan jäsennellä enemmän ajatuksiani, selkeiksi kokonaisuuksiksi ja pohtia tätä ilmiötä laajemmin. Meillä on kuitenkin kaikki hyvin, tytöissä ei ole reikiä eikä haavoja. Alman sydän kävi viime yön aika lujilla, varmaan säikähdyksestä, mutta yhdessä valvottiin aamun sarastukseen. Ja tänään jo hömpöteltiin auringonpaisteessa jäällä.

Marin_silmin-1153

merinovillapoolo Cos / farkut Zara / nahkaliivi Maje / rannekorut ja laukku Hermès / kengät Chanel / pipo Balmuir / aurinkolasit Prada

Marin_silmin-1172

Marin_silmin-1123

Mitä sinun viikonloppuun kuuluu? Mitä kaikkea olet tehnyt?

Yksi kommentti artikkeliin ”Nahkaliivinen tyttö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.