Royal Vaasa pop-up kirppis 17.2.

Mainitsinkin eilen, että elämää on karsittu ja puhdistettu kevättä kohti ja yksi sellainen karsiminen koski vaatehuonetta ja kodin kaappeja. Pois lähtevään pinoon päätyi PALJON kaikkea ihanaa ja laadukasta. Monen tuotteen kohdalla meinasi käydä klassiset, että ”raaskinko sittenkään”, mutta päätin, että nyt on aika tuulettaa kunnolla. Ja niin tein.

Tämän karsimisen seurauksena lähdin mukaan Royal Vaasan pop-up kirppikselle myyjäksi yhdessä Tuulannelin kanssa ja tämä kirppis järjestetään nyt tulevana lauantaina.

Royal Vaasa POP UP Kirppis

Minulle tulee myyntiin paljon laadukkaita perusvaatteita, neuleita, kauluspaitoja, farkkuja, hameita, laukkuja, kenkiä, koruja, vähän kaikkea. Hinnat ovat edulliset, tärkeintä on saada tuotteet eteenpäin uusiin koteihin, jossa ne tulevat käyttöön. Näistä kuvista näette hieman mitä kaikkea tuon tullessani. Pakko sanoa, että tuo Carvenin sininen trikoopaita on täydellinen, enkä siitä kyllä luopuisi, mikäli se ei olisi minulle mallia makkarankuori. Ja tuo Fendin korttikotelo on niiiiiin laadukas ja pehmeä, huh. Mutta kun niitäkin on useampi, niin kaikkea ei tarvitse säilöä, joten tule ja hae se edullisesti omaksesi. Ja klassikko Mulberryn trenssikin tulee myyntiin, tule ja nappaa sekin itsellesi. Myös Pradan nahkahanskat löysin vaatehuoneen kätköistä ja nekin tuon tullessani myyntipöydälleni.

Marin_silmin-0019-3

Marin_silmin-0020-3

Marin_silmin-0034-7

Marin_silmin-0034-5

Tuo ylläoleva neule myös myyntiin tulossa.

Minun on myös pakko tsekata kirppiksen aikana, että mitä aarteita hotellin ja ravintoloiden poistoista voisi löytyä meille kotiin, yleensä kun tämäntyyppisistä poistoista olen tehnyt aika huikeita löytöjä. Kerran entisen työpaikkani poistoista ostin Artekin tuoleja hurjan edullisesti ja kotimaista taidetta. Sulo Vilen hykerteli riemuissaan.

Tapahtuma järjestetään lauantaina 17.2. Centralissa (2. kerros) klo 11.00-15.00 välisenä aikana. Tule mukaan tekemään hyviä löytöjä. Muista varata käteistä mukaan, minulle voit maksaa myös MobilePaylla.

Toivottavasti nähdään lauantaina ❤ .

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.