Smurffi

Marin_silmin-9443

Marin_silmin-9472

Naljailen puolisolleni hänen kotiasustaan, joka on sininen t-paita, siniset shortsit ja siniset sukat, että mikäs Suursmurffi meillä asustaa. Vaikka itse asiassa eikös se Suursmurffi pukeutunut aina punaiseen… No, mutta ymmärrätte yskän, sinistä päästä varpaisiin…

Ja sittenhän itsekin puin päälleni viikonloppuna ”hieman” sinistä… Melkein päästä varpaisiin. Onneksi sentään pipo, kengät, hanskat ja laukku oli mustia, kun muuten olin ihan smurffina. Näköjään sininen väri on tullut jäädäkseen, eikä se nyt huono väri olekaan, sopii hyvin vaaleaan hipiääni.

Marin_silmin-9448

Marin_silmin-9500

takki Harris Wharf London / neule Designer Remix / farkut Zara / laukku Stuudio Nahk / brooch ja tennarit Chanel / huivi Hermès / pipo Balmuir

Marin_silmin-9466

Marin_silmin-9506

Nämä kuvat otettiin Västervikin satamassa. Täällä Vaasan alueella olen bongaillut monista satamista noita pieniä punaisia aittoja, ne on ihan supersöpöjä. Itse kun on sisä-Suomesta kotoisin, niin tuollaisiin pieniin ranta-aittoihin ei ole tottunut. En ollut sellaisia aikaisemmin varmaan nähnytkään ennenkuin muutin Vaasaan.

Ilmoitusluontoinen asia loppuun. Blogi on varmaan nyt hiljainen pienen hetken. Menen huomenna operoitavaksi ja josko sieltä tultaisiin ehjänä ja vähäoireisena takaisin. Siihen ainakin pyritään. Joten palataan seuraavan kerran kun olen kotiutunut. Instan puolelle päivittelen luultavasti kuulumisia.

 

2 kommenttia artikkeliin ”Smurffi

  1. hyviä koukuttavia netflix-sarjoja: Crown, The Affair, Dicte. Jos haluaa katsoa hömppää niin Gilmoren tytöt saa hymyn huulille!

    Tykkää

    1. Kiitos Maarit vinkeistä, tosin kaikki nähty 🙈. Giltsun tuijotin vuosi sitten kun operoitiin mun nielu ja olin pari viikkoa kotosalla. Se oli kyllä niiiiin ihana.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.