Balmuir Edith crossbody bag

Marin_silmin-0115-3

Marin_silmin-0119-2

Meidän suomalainen ylpeytemme, Balmuir, lanseerasi viime syksynä heidän ensimmäisen laukkumallistonsa ja ihastuin siihen heti. Klassisia, tyylikkäitä, yksinkertaisia ja selkeälinjaisia laukkuja. Kauniita perusvärejä ja aivan mieletön laatu. Tuotteet valmistetaan käsin ja jokainen yksityiskohta viimeistellään myös käsin. Nyt, kun metallit saa myös hopean värisenä, minusta tuli Balmuirin osalta myös heidän laukkufaninsa.

Olimme joulukuussa Chanel -ryhmämme kanssa Balmuirin vieraana viettämässä pikkujoulujamme. Heidi oli itse paikan päällä kauniissa Helsingin myymälässä kertomassa tietysti itse merkistä, mutta etenkin uudesta laukkusarjasta. Nimittäin meille Chanel -faneille Balmuirin uudet laukut ovat katsastamisen arvoisia (toki muillekin), sillä heidän unelman pehmeä ja upealaatuinen lampaannahkansa on samaa norjalaista lampaannahkaa mitä Chanelkin käyttää. Ja minähän olen Chanelin osalta vannoutunut lampaannahan käyttäjä (en oikeastaan tykkää caviarista, se näyttää silmääni muoviselta), joten se oli menoa se. Arvostan todella paljon Heidissä ja Balmuirissa sitä, että heille kelpaa vain paras ja jos jotain ruetaan tekemään, se tehdään heti erittäin laadukkaasti ja parhailla mahdollisilla materiaaleilla. Laadusta ei tingitä. Ei ihmekään, että merkki niittää mainetta kaikkialla minne se meneekin. Me suomalaiset saamme toden totta olla ylpeitä Balmuirista ja heidän tavasta tehdä businesta.

Marin_silmin-0122-4

Marin_silmin-0118-3

Marin_silmin-0124-3

Edith vei sydämeni täysin. Selkeälinjainen, erittäin yksinkertainen crossbody laukku, josta saa sekä olkahihnan, että käsihihnan irti. Sopii sekä arkeen että juhlaan. Upea ja näyttävä calf nahka, jonka pinnan raffiin kuviointiin rakastuin heti. Ja niin pehmeä, kuin pumpulia. Ja tottakai hopeiset metallit. Olin pitkään etsinyt itselleni yksinkertaisen kaunista crossbody laukkua, jonne voin sujauttaa puhelimen ja lompakon ja lähteä vaikka asiakkaan kanssa lounaalle, ilman että roudaan isoa laukkua mukana. Halusin laukun, joka ei huuda logoa, ei ole tikkauksia täynnä, vaan olisi yksinkertainen, kuten kantajansakin. Ja Edith on juuri sellainen, täydellinen tarpeisiini. Strategiset mitat on 24 x 17 cm. Olkahihnan pituutta voi itse säätää. Hinta-laatusuhde on erinomainen.

Tämä kaunotar on keeper. Seuraavaksi haluan laukkukokoelmiini sille lampaannahkaisen kaverin. Enää pitää vain valita, että minkä haluan Balmuirin kauniista mallistosta. Se taitaakin olla se vaikein tehtävä.

Marin_silmin-0110

Marin_silmin-0105-3

Onko sinulla jo Balmuirin laukkuja? Mitä mieltä olet niistä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.