Vaatehuoneeni aarteet

Upean Style Plaza blogin Anna-Sofialla oli mielenkiintoinen listaus hänen vaatekaappinsa helmistä ja halusin toteuttaa itse vastaavan postauksen.

Marin_silmin-0058

Marin_silmin-2092

Laukku

Lempilaukkuni ei varmaan yllätä ketään. Se on Birkin. Tuo harmaan sävy on graphite, koko on 40, nahka clemence. Metallit on hopeiset matat/harjatut. Ikää kohta 18 vuotta. Vaikka Birkin on monen naisen päiväuni ja siitä itsekin vuosikaudet haaveilin, ei laukku kuitenkaan ole mikään kovin käytännöllinen. Se painaa todella paljon, sen kantaminen kädessä tai käsivarrella käy ihan työstä, vaikka se olisi melko tyhjäkin. Lisäksi siinä ei ole crossbody mahdollisuutta ja laukun kiinnitysmekanismi on vähän vaikea. Siitä syystä se on lähes aina itsellänikin auki, mikä taas on taskuvarkaiden päiväuni. Mutta poiskaan en vaihtaisi, sillä tuo laukkukaunotar käy minkä tahansa asun kanssa.

Korut

Rakastan ”rouheita” rannekoruja ja siitä syystä Hermèsin nahkaiset rannekorut ovat suosikkejani. Niillä saa kivasti ilmettä asuun kuin asuun. Ja toki, olen nykyään innokas Chanelin rintakorujen käyttäjä.

mde

Kengät

Olen ikuinen tennarityttö ja Chanelin tennarit on parhaita, ehdottomasti. Niillä jaksaa kävellä koko päivän, ei purista, ei hierrä eikä vaivaa liian korkeat korot, kun niitä ei ole. Ja varsinkin nämä vähän hopeana hohtavat yksilöt piristävät kyllä asun kuin asun.

Marin_silmin-2328

Huivit

Silkkihuivit ovat suosikkejani, kuten olette aivan varmasti huomanneet. Niitä minulla on harva sen päivä jotenkin puettuna, ja jopa vyönäkin niitä on tullut käytettyä kesällä. Ja huiveissa minä uskallan jo leikitellä väreillä. Huivimerkeistä liputan eniten Hermèsin huivien perään, silkki on heillä laadukasta, paksua ja kestävää. Myös värit kestävät hyvin. Lisäksi käytän paljon myös Chanelin silkkihuiveja, etenkin näissäkin kuvissa näkyvää musta-keltaista, se on yksi suosikeistani. Myös Hemaisevan kashmirhuivit ovat hurjan ihania, ehdottomasti parhaita talvihuiveja mitä minulla on koskaan ollut. Niin pehmeitä ja lämpöisiä. Niitä minulla on useassa värissä, mutta tuo kuvissa esiintyvä sininen on ehkä eniten talvella käytössä upean värinsä vuoksi.

Takki

Takeista en osannut valita ainoastaan yhtä. Ikisuosikki Balenciagan biker olisi aina päällä, jos se Suomen sääolosuhteissa olisi mahdollista. Muutenhan se siis onkin aina päällä, mutta talvella sen kanssa ei tarkene.  Toinen suosikkitakkini on tämä sininen katseenkääntäjä Harris Wharf Londonilta. Aikamoinen alelöytö ja kerää kehuja aina. Hyvä leikkaus, upea väri.

Neule

Rakastan neuleita, etenkin kashmirneuleita ja Hemaisevan kautta teetätetty kashmirneule vei rakkauteni neuleita kohtaan ihan uudelle levelille. Tuo harmaa oversized neule on täydellinen. Kashmir materiaalina ihanan paksua, mutta niin miellyttävän pehmeää ja lämmintä ja kun itse sai valita neuleen mallin, niin onhan se tottakai mieluinen. Kuin lämmin syli, jonka sisään käpertyä. Tämähän on jo suorastaan runollista, mutta jonkun oodin voisin tuolle neuleelle kirjoittaa (jos vain osaisin).

Marin_silmin-1018

Oloasu

Bonuksena on pakko laittaa lopuksi vielä oloasu vaatehuoneen aarteisiini, sillä vietän kotona koko valveillaoloaikani Hemaisevan kautta hankitussa kashmiraamutakissani. Tiedän, että tuo takki on villinnyt jo monet naiset. En tosin tiedä voiko sitä nimittää vaatehuoneen aarteeksi, sillä aamutakki ei ikinä ennätä olemaan vaatehuoneessa, sillä se on aina käytössä. Töissä ollessani nimittäin Alma nukkuu sen päällä, ja kotiin tullessa joudun käymään aamutakista kauppaa. Toistaiseksi lihatikut ovat ajaneet Almalla aamutakin ohi, en tiedä vaan kuinka kauan. Mutta se olkoon sitten sen ajan murhe, onneksi tässäkin lajissa massa jyrää (joten minä voitan).

Nyt haluaisin kuulla, mitkä on sinun vaatehuoneesi/kaappisi aarteet? Ja miksi?

 

2 kommenttia artikkeliin ”Vaatehuoneeni aarteet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.