Suomi 100 & Alma 11 telttamekossa

Marin_silmin-0029-6

Marin_silmin-0022-6

Marin_silmin-0048-2

Minun piti pysyä tänään poissa blogista ja pyhittää koko päivä Almalle ja tytöille ylipäätänsä, mutta koska juhlakalu sammui kesken luunsyönnin ja Marsan kuorsaus säestää tv:n ääniä, ajattelin, että tulen tervehtimään myös teitä.

Tänään suurimpana tunteena on ollut kiitollisuus. Kiitollisuus itsenäisestä kotimaasta, kauniista luonnostamme, turvallisuudesta ja tasa-arvosta. Siitä kaikesta, jonka olemme saaneet ja jonka puolesta niin moni taisteli.

Olen myös kiitollinen siitä, että yhtälö Suomi 100 & Alma 11 toteutui. Kirjoitin aamulla instaan Alman kuvan kera, että en uskaltanut syksyllä Alman sairastuessa edes toivoa, että tämä päivä meille tulisi, sen verran huonolta tilanne näytti. Mutta suomalaisella sisulla on menty ja tänään meillä on siis juhlittu sekä satavuotiasta Suomea, että 11 vuotiasta Almaa suurella rakkaudella. On herkuteltu riisipuurolla, leivottu joulutorttuja, ulkoiltu ja nukuttu päikkärit. Nautittu kiireettömyydestä ja jokaisesta hetkestä. Seuraavaksi kutsuu sauna, ja illalla katsotaan vielä Linnan juhlat.

Marin_silmin-0026-2

 

Marin_silmin-0035-5

Marin_silmin-0044-7

Niin kaunis kuin kuvissa oleva Cosin mekko onkin, niin illalla ei kuitenkaan pukeuduta mekkoon eikä laiteta punaista huulipunaa, vaan valitaan vaatehuoneesta Snoopy pyjama, kashmiraamutakki ja villasukat.

Jos mekko näyttää tutulta, niin se varmaan johtuu siitä, että minulla on tämän saman sarjan paita, jonka näitte ainakin tässä postauksessa alkukesällä. Olen käyttänyt paitaa paljon ja tykkään siitä valtavasti, joten kun bongasin tämän mekon Cosin verkkokaupasta, oli se aivan pakko tilata. Eilen se pääsi ensimmäistä kertaa päälle töihin ja tykkään siitä valtavasti. Ihanan väljä ja yläosa on todella kauniisti leikattu. Ja kiva, että mekossa on täyspitkät hihat, sillä paidassa hihat ovat 3/4 mittaiset ja se karsii itsellä kyllä käyttökerrat kevääseen ja kesään.

Marin_silmin-0046

mekko Cos / sukkahousut Swedish Stockings / kengät Terhi Pölkki / brooch ja laukku Chanel

Kuinka sinun itsenäisyyspäiväsi on sujunut?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.