Tailor-made kashmirneule

Marin_silmin-8433 – kopio

Marin_silmin-8441 – kopio

Marin_silmin-8478

Iloisia uutisia! Meillä oli tänään Alman sydänkontrolli ja parempaan suuntaan on menty. Ei meidän murusta enää tervettä pikku-Prinsessaa tule, mutta suunta on hyvä ja lääkehoidolla hyvä vaste. Ehkä minäkin uskallan taas nukkua yöni.

Kerroin eilisessä postauksessa ihanasta kashmirvillaisesta aamutakistani ja jatketaan samalla linjalla, eli kuvissa näkyvällä tailor-made kashmirneuleellani. Eikö olekin kaunis?

Neule tuli myös Hemaisevan kautta ja on tosiaankin ihan mittojen mukaan teetetty minulle. Minä siis otin mitat yhdestä lempparineuleestani ja vähän muokkailin mittoja olemaan enemmän mieleisiä (mm. pituus ja kaula-aukko) ja valitsin kashmirvillan paksuuden ja värin. Ja tataa, kuvissa näette lopputuloksen.

Marin_silmin-8475

Marin_silmin-8468

Marin_silmin-8465

Neule on huomattavasti paksumpaa kuin eilen esittelemäni aamutakki, mutta aivan yhtä pehmoista ja lämmintä kuin aamutakkinikin. Ihan täydellinen tulevaan talveen. Täytyy kyllä myöntää, että vielä himottaisi teetättää muutama neule lisää, on nämä niin mieleisiä tuotteita ja kun tämä tilaukseni meni aivan nappiin. Näitä tailor-made vaatteita (kuten myös se aamutakki) saa tosiaankin tilattua Hemaisevan kautta, mutta kannattaa laittaa suoraan ystävälleni Kirsille viestiä, koska niin kuin kerroin yllä, mittojen mukaan tehdään, niin suoraan verkkokaupasta ei löydy.

Muistattehan, että tällä viikolla vietetään Roosa nauha -päivää, perjantaina 13. päivä. Laita silloin jotain pinkkiä päälle ja ainakin oma nauhasi rintaan. Jos ihmettelet, miksi aihe on sydäntäni lähellä, niin suosittelen sinua lukemaan blogitekstini aiheesta vuoden takaa.

Marin_silmin-8471

Marin_silmin-8470

Marin_silmin-8454

neule tailor-made Hemaisevan kautta / nahkahousut Michael Kors / tennarit ja brooch Chanel / laukku Hermès

Ihanaa keskiviikkoiltaa Sinulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.