Hemaisevan ihana aamutakki

Marin_silmin-1018

Marin_silmin-1027

Muistatteko kun kerroin jokunen tovi sitten, että teetätin itselleni kashmirvillatuotteita? Tuotteet ovat nyt saapuneet, jippi jai jee, vilukissa tuulettelee täällä.

Olin viikonloppuna Helsingissä koko viikonlopun, kun järjestimme lauantaina laukkuleidien tapaamisen ja se olikin melkoisen onnistunut tapahtuma. Hyvää ruokaa Klaus K:ssa, shoppailua Dellassa jossa jokainen meistä sai aivan ihanan lahjan (kuvissa näkyvä kirja) ja vielä osa meistä jaksoi Oasis vaatemerkin showroomille asti. Ja tosiaankin, juuri parahiksi oli kashmirvilla -lähetys saapunut Hemaisevalle ja minä sain omat tuotteeni sieltä mukaani.

Ja voi että, en olisi voinut edes kuvitella kuinka upeat tuotteet sainkaan. Jännitin kovasti lopputulosta, sillä olin mielessäni maalaillut todella onnistunutta lopputulosta ja sain loppujen lopuksi paljon enemmän. Tämä kuvissa näkyvä kashmirvillainen aamutakki on aivan täydellinen. Niin pehmeä, täydellisen värinen harmaa ja ihan huikean lämmin.  Kun sunnuntaina saavuin rättiväsyneenä pitkän junamatkan jälkeen kotiin, puin aamutakkini heti päälle ja olen luuhannut se päällä siitä lähtien. Töihin olen siitä luopunut hädin tuskin (jolloin Alma nappaa sen itselleen käyttöön), mutta heti kun saavun kotiin, aamutakki sujahtaa heti päälleni. Eikä kuule haittaa sen jälkeen vesisade eikä kylmyys. Sen lisäksi sujahdan vielä tilaamani kashmirviltin alle sohvan uumeniin, joten voitte kuvitella, että tämä rouva on ollut kotona pelkkää hymyä. Eilen oli pakko nukkua töiden jälkeen puolison kainalossa päikkärit ja Almakin kömpi minun päälle nukkumaan, kun olin niin lämmin ja pehmoinen kashmirvillojeni alla.

Marin_silmin-1035

Marin_silmin-1037

Lisäksi mittatilauksena tilaamani kashmirvillaneule oli todellinen napakymppi, siitä otan teille kunnon asukuvat. Löytyi rouva X:lle heti täydellinen kumppani ja mietin jo, josko teetättäisin vielä yhden (tai kaksi) neuletta lisää. Nälkä kasvaa syödessä ja mikäs näitä ostaessa, kun laatu on priimaa, hinta kohdillaan ja kyseessä vielä ystäväni yritys. Kyseessä on siis ennenkin blogissa vilahtanut yritys, jota olen kehunut kashmirhuivien sekä pashminahuivien osalta. Yrityksen nimi oli ennen kashmirsilkki, mutta koska valikoima kasvoi myös muihin tuotteisiin, se muuttui Hemaisevaksi (klikkaa verkkokauppaan). Tämä ei ole maksettu mainos, vaan halusin jakaa tämän ilon ja onnen teidän kanssa, jos joku etsii laadukkaita kashmirvillatuotteita esim. isänpäiväksi (puolisoni rakastaa omaa kashmirvillahuiviaan!) tai joululahjaksi läheisille, laatua arvostaville henkilöille. Meidän kodissa tuotteet on hyviksi testattu jopa meidän nelijalkaisten osalta, sillä Alma haluaa tehdä pesän aina samaan Hemaisevalta hankittuun kashmirhuiviin ja se on edelleen ihan priima. Joko meidän Allu on pilalle lellitty, tai sitten sekin ymmärtää laadun päälle. Veikkaan vahvasti kumpaakin.

Marin_silmin-1024

Marin_silmin-1019

Ja pahoitteluni kuvien umpisurkeasta laadusta. Vesisade, hämärtyvä ilta, nälkäinen puoliso ja yli-innokas rouva aamutakissaan ei ole kovin onnistunut yhdistelmä. Mutta kun piti päästä heti teille kertomaan ja silloin ei meidän perheessä odotella. Äläkä odota sinäkään, vaan nappaa itsellesi hemaisevan ihana aamutakki.

 

5 kommenttia artikkeliin ”Hemaisevan ihana aamutakki

 1. Moikka!
  Bongasin blogisi ihan sattumalta kun googlettelin Chanelia, jämähdin siis kertaistumalta lukemaan blogiasi läpi 😀 Nyt pisti silmään tuo keittiön matto, aivan ihana nahanpaloista tehty, ja vielä aika vaaleakin, mistä olet sellaisen löytänyt? Olemme puolison kanssa useamman vuoden etsineet (Suomesta) tuollaista vaaleaa nahan palasista tehtyä mattoa, mutta ei vaan löydy, tummia löytyy paljonkin, mutta ei vaaleita.

  Tykkää

  1. Moi KitKat, toivottavasti oli mukavaa luettavaa ja sopivasti Chanelia.

   Tiedätkö, se matto on ainakin 10 vuotta vanha, varmasti enemmänkin enkä enää muista mistä se on ostettu. Siitä on osittain jo karvatkin irronneet kun ahkerasti imuroitu, mutta nätti on nahkaisenakin. Reunasaumatkin on ihan irtoilleet, mutta en ole siitä vielä halunnut luopua. Toivottavasti löydät jostain vastaavan.

   Tykkää

   1. Oli sopivasti Chanelia, tai voiko sitä olla edes liikaa? 😉
    No voihan matto, arvasinkin jotenkin, että se on jokin vanhempi löytö 😦 ei auta kuin jatkaa etsimistä!
    Hei muuten, onko sinulla kokemusta Saint Laurentin laukuista? Ajattelin tuon perus Lou camera bagin tilata, mutta minulla ei aikaisempaa YSL kokemusta ole, niin olisi kiva kuulla hyviä/huonoja puolia kestävyydestä, nahan laadusta jne.

    Tykkää

   2. No eihän Chanelia voi koskaan olla liikaa ❤️.

    Minulla on kahden laukun osalta kokemusta YSL:stä (mulle Yves kulkee aina mukana),

    Tykkää

   3. ja niin vastaukseni lähti ennen aikojaan. Eli kahdesta laukusta kokemusta ja pelkästään positiivisia. Laatu hyvää, nahkat myös. Itse kuitenkin fanitan hitusen enemmän Fendin tuotteita, koska heillä nahan laatu on vaan niin huikea. Ja tuotteissa kivasti aina särmää. Mutta YSL on minun mielestä hyvä valinta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.