Kissanainen

Marin_silmin-8528

Marin_silmin-8503

Marin_silmin-8511

Miau!

Minusta ei ole (ainakaan vielä) tullut kissa -ihmistä (nimerkillä vannoutunut koiratyttö), vaikka tänään päälläni olikin melkoinen lauma leopardeja. Oikea kunnon kissanainen -asu.

Kuvissa näkyvä mekko on Oasis -brändiltä. Kun olin reilu viikko sitten siellä Chanel -brunssilla, kävimme tutustumassa myös Oasis -merkin showroomilla brändin vaatteisiin ja sain tuolloin valita itselleni yhden tuotteen lahjaksi. Päätin, että valitsen jotain sellaista, jota en muuten osaisi ostaa. Ja päädyin siis kuvissa näkyvään mekkoon. Ja tiedättekö mitä? Mekko on saanut valtavan paljon kehuja. Olen käyttänyt sitä nyt kolme kertaa ja joka kerta sitä kehutaan todella paljon. Ilmeisesti pukeudun muuten niin tylsästi mustaan, ettei kukaan edes kiinnitä mitä minulla on milloinkin päällä ja sen kerran kun on jotain vähänkin värikästä, niin kehuja satelee. Tai sitten aikaisemmat kolttuni ovat olleet susirumia ja nyt kun on nättiä päällä, niin kehuja tulee… No, mene ja tiedä.

Marin_silmin-8509

Marin_silmin-8527

Marin_silmin-8526

Ja pakko on kyllä itsekin mekkoa kehaista. Sen malli on erittäin hyvä, ja sitä saa mukaan tulevalla vyöllä myös muokattua erinäköiseksi, jos ei halua tuollaista väljää suoraa linjaa suosia. Pituus on loistava ja kaikinpuolin omalle vartalonmallilleni hyvin istuva mekko. Lisäksi mekossa on myös kaulukset, mutta ne eivät valitettavasti kuvissa näy hiuspehkoni alta, mutta kurkkaa mekko täältä verkkokaupasta, niin näet minkälainen se on vyön kanssa. Tämä oli ensimmäinen Oasis vaatteeni, muttei varmasti viimeinen.

Yhdistin mekon leopardilauman leopardikenkiin, koska enemmän on enemmän. Minusta kengät sopivat vallan mainiosti mekon teemaan. Joskus minäkin uskallan räväyttää. Kissakuosilla.

Marin_silmin-8532

Marin_silmin-8523

mekko* Oasis (*saatu) / sukkikset Swedish Stockings / nilkkurit Samsoe & Samsoe / laukku Väska / rannekorut Hermès

P.S. Mekossa esiintyvät kisut saattavat olla myös gepardeja, vaikka tekstissä kirjoitankin että leopardi. Kissaeläin kuin kissaeläin. Kummassakin on pilkkuja.

 

4 kommenttia artikkeliin ”Kissanainen

 1. Nuo kengät on kyllä niin match mekon kanssa! Ja tiedätkö, saan eniten palautetta juurikin siitä, kuinka Oasiksen mekkoja kehutaan 😉 Yksikin nainen suorastaan pelästyi, kun hänen juhlamekko sai ystävänsä häissä jopa liikaa huomiota, morsiamen kustannuksella.

  Tykkää

  1. En yhtään ihmettele että mekkoja kehutaan, kun ovat niin nättejä ja hyvin leikattuja.

   Täytyypä pitää mielessä ettei kenenkään häihin lähde Oasiksen mekossa ettei morsiamen kauneus jää varjoon 😉😎.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.