Milla Magia ja Prinsessa Alma

Marin_silmin-8346

paita Whyred / nahkahousut Rick Owens / nilkkurit Enrico Antinori / huivi Chanel / laukku Hermès

Marin_silmin-8364

Marin_silmin-8373

Silloin kun ei keksi mitä laittaisi päälle, eksyy päälle turvallista ja aina niin oman oloista kokomustaa ja joku värikäs huivi. Milla Magia, sanoisi mummoni, niin kuin hän minua nuorena nimitti, kun värjäsin vaalean tukkani tummanruskeaksi.

Kokomustan asun kanssa sopii erittäin hyvin punainen huulipuna kruunaamaan muuten niin yksinkertaisen asun ja tuo väriä vaaleaan (kalpeaan) ihoon. Ja hiukset ovat kasvaneet ihan huomaamatta kamalan pitkiksi. Vasta näitä kuvia katsoessa tajusin, että reuhka on ihan hirvittävän pitkä.

Marin_silmin-8399

Marin_silmin-8388

Marin_silmin-8409

Kuten kuvista näkyy, meidän pikku prinsessa on aika pirtsakka. Rähjää taas kuin kulmakunnan suurin ego ja leikkii leluillaan sekä kerjää ruokaa ja rapsutuksia. Vähän kuitenkin jännittää tuleva kontrollikäynti, mutta toivotaan että lääkärinkin mielestä edistystä on tapahtunut. Ainakin meillä nukutaan Alman puolesta jo yöt, eikä tarvitse käyttää neitiä ulkona monta kertaa yössä. Iso taakka on helpottanut harteita edes hetkeksi.

Ja kuinka kallisarvoiseksi jokainen hetki on muuttunut. Nyt syksyn väreistäkin on tullut nautittua jotenkin entistä tarkemmin, koska en tiedä minkälainen kokoonpano meillä on ensi syksynä. Kävin jopa pururatalenkillä Alman kanssa niin, että kannoin häntä melkein koko lenkin, jotta saimme yhdessä nauttia kauniista säästä ja syksyn kirpeästä ilmasta. Istuimme välillä kiville ihailemaan luontoa ja ihmettelimme, miten maisema on muuttunut kesästä aivan eri näköiseksi. Harmi kun ei ollut eväitä mukana.

Nämä kuvat ovat sunnuntaisen päiväkävelyn yhteydessä otettu Vanhan Vaasan raunioilta. Rauniot ovat todella kauniit, mutta olenhan kertonut teille ennenkin että makuni on hieman kummallinen mitä tulee (vanhoihin) rakennuksiin. Ja näköjään raunioihin.

Marin_silmin-8355

Marin_silmin-8400

Marin_silmin-8425

Muistattehan että lokakuu toi tullessaan Roosa Nauha -kampanjan. Oman Roosa nauhan ostinkin jo, se on tänä vuonna Duudsoneiden suunnittelema. Muista sinäkin ostaa omasi. Kampanjasta voit lukea lisää täältä. Minä ajattelin lisäksi ostaa jonkun tuotteen Lindexin valikoimasta, niin kuin viime vuonnakin.

Mukavaa tiistai-illan jatkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.