Syksyn sävyt

Marin_silmin-8281

Marin_silmin-8313

Marin_silmin-8299

Syyskuu meni erittäin lujaa ohi. Suorastaan pikavauhdilla. Tuntuu kuin aina olisi ollut joko maanantai tai perjantai, muita päiviä ei oikeastaan syyskuussani ollutkaan. Ja maanantait ja perjantait ovat tunnetusti melko kaoottisia omassa arjessani, silloin sattuu ja tapahtuu.

Viime kirjoitukseni jälkeen minulla on ollut mm. synttärit, mutta tuo päivä on menettänyt minulle merkityksensä. 7 vuoden ajan syntymäpäiväni on ollut täynnä sekalaisia tunteita, iloa ja surua, mutta eniten siihen on sisältynyt kaipuuta. Olemme nimittäin syntyneet äitini kanssa samana päivänä. Synttäreiden lisäksi olen saanut tietää enemmän refluksitilanteestani ja huonoltahan se näyttää. Leikkaus on kohdalleni tulossa tulevaisuudessa ja nyt odotan pääsyä kirurgin luokse keskustelemaan kuinka leikkaus minulle toteutetaan. Näiden lisäksi töitä on paiskottu todella paljon, silloin täytyy takoa kun rauta on kuumaa. Eilisen vietin mm. Vanajanlinnassa kouluttamassa uuden projektipäällikkömme kanssa. Työrintamalla menee siis todella hyvin jos siviilissä on vähän potkinut päähän.

Marin_silmin-8323

Marin_silmin-8336

Marin_silmin-8316

Ensi viikonloppuna on kuitenkin tiedossa siviilissäkin jotain ihan mahtavan mukavaa, jotain jota odotan todella innoissani. Menen viikonlopuksi Helsinkiin, sillä järjestän Chanel fb-ryhmäläisillemme brunssin Klaus K:ssa, jonka jälkeen shoppailemme yhdessä Della Margassa ja jatkamme Oasis vaatemerkin showroomille. Kun heitin tämän idean brunssista ilmoille ryhmässämme, ajattelin, että n. 10-15 naista osallistuu ja nyt meitä onkin jo 50. Ihan mahtavaa! Niin paljon naisia, joilla kaikilla yhteinen rakas kiinnostuksen kohde ja harrastus. Odotan tuota viikonloppua todella innolla. Saan nähdä myös rakasta ystävääni tuon reissun aikana, kun menemme pelipaikoille jo perjantaina jakamaan kuulumisia. Viimeksi kun olemme livenä nähneet sen kesäisen Nizzan reissun aikana.

Kuvissa tämän viikon arkiasuani yhdeltä päivältä, tosin tänään kuvattuna. Olemme reissanneet ristiin rastiin puolisoni kanssa ja kameratarvikkeetkin ovat olleet vähän hukassa. Tänään siis aamupäivä on kuvattu tehokkaasti. Asussa on kaikki tutut ja rakkaat elementit ja kerroksia, niin kuin aina minulla syksyisin. Ja nuo syksyn sävyt, aivan täydellisiä. Miten voikaan puunlehdet olla noin kauniita? Rakastan syksyä, sen sävyjä ja raikkauden tuoksua ilmassa.

Mitä sinulle kuuluu?

Marin_silmin-8319Marin_silmin-8328

Marin_silmin-8342

takki Harris Wharf London / kauluspaita Karl Lagerfeld / neule Samsoe & Samsoe / nahkahousut Rick Owens / brooch ja bikerbuutsit Chanel / silkkihuivi, laukku ja rannekorut Hermès

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.