Harakan unelmahame

Marin_silmin-8174

Marin_silmin-8180

Marin_silmin-8206

Nyt mentiin kyllä niin mukavuusrajojeni ulkopuolelle, kun voi vaan ihminen mennä. Eikä siihen tarvittu kuin kiiltävä hame. Ja lyhyt helma. Ja kietaisumalli. Ja erikoinen kuviointi.

En oikeasti tiedä mikä harakka minuun on pesiytynyt, mutta kun näin tämän kuvissa näkyvän hameen myynnissä Designer Corner fb -kirppiksellä, ostin sen salamannopeasti itselleni. Näin sen sieluni silmin yhdistettynä paksujen villapaitojen ja mustien sukkahousujen kanssa sekä tietysti bikerbuutsien.

Ja hetihän se oli testattava, se mielessäni pyörinyt visio. Että taipuuko tuo joka harakan unelmahame oikeasti käyttöön. Ehkä se taipuu, vielä olen kovin epävarma sen suhteen. Ainakin uudet napit hame kaipaa, nykyiset meinaa aueta todella herkästi, joten ensin se lähtee ompelijalle. Lisäksi haluan testata hameen mustan löysän pooloneuleen kanssa, sillä uskon, että se kombo on kiva.  Rehellisyyden nimissä, en sentään tämän näköisenä tänään ole pyörinyt tuolla kaupungilla työjuttujen parissa, tämä oli testiasu.

Marin_silmin-8195

Marin_silmin-8208

Voi myös olla että laitan tuon hameen päälle meidän lokakuun alun Chanel tapaamiseen, jonka järjestämme Helsingissä brunssin ja shoppailun merkeissä. Tosin, siihen mennessä täytyy olla kyllä ne uudet napit, sillä takuuvarmasti luvassa on melkoisen vauhdikasta menoa, joten siinä ei kyllä huonosti kiinni pysyvät vaatteet kestä matkassa mukana.

Mitä mieltä olet, jätänkö hameen harakoiden bongattavaksi roskikseen vai annanko sisäisen harakkani villiintyä?

Marin_silmin-8193

Marin_silmin-8215

neuletakki Samsoe & Samsoe / t-paita Zara / hame Isabel Marant / sukkikset Swedish Stockings / bikerbuutsit Chanel / laukku ja rannekorut Hermès

6 kommenttia artikkeliin ”Harakan unelmahame

  1. Hei,
    Hame ei ole mahdottoman näköinen kantajalle, eikä tylsä. Tämä hame ei ole tarkoitettu seinäkukkasille. Luulen, kuitenkin, että tärkeintä on miten omaksi hameen tuntee. Irma

    Tykkää

    1. Hei Irma,

      Kiitos kommentistasi. Ja ihan totta puhut, hame ei ole kyllä seinäkukkasen vaate. Katsotaan alkaako se tuntua omalta.

      Mukavaa viikonloppua!

      Tykkää

  2. Ehkä ohuemmat sukkikset ja tosiaan se muhkea neule. Bongasin itse saman sieltä ja ihastuin myös, mutta arvelin ettei tule pidettyä. Jotenkin sitä luottaa tuttuun ja turvalliseen. Ihanaa viikonloppua 🙂

    Tykkää

    1. Hei Ritva, kiva kun kommentoit.

      Hameella on sen verran suuri vilautusvaara, että varmaan pakko pitää tuollaisilla paksuilla sukkiksilla, ettei sloggit vilahda 😂.

      Juu, tuttu ja turvallinen tämä ei kyllä ole, mutta jotenkin tykkään kovasti.

      Ihanaa viikonloppua myös sinulle 😘.

      Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.