Uutta syksyyn

Syksy on monen suosikkivuodenaika, mitä tulee pukeutumiseen. Niin minunkin.

Syksyisin on helppo leikkiä kerroksilla, yhdistellä eri materiaaleja, käyttää kivoja takkeja ja kenkiä, ja hyvän sään sattuessa keventää asuaan päivän mittaan.

Minulla oli ennen tapana kausien vaihtuessa ”luuhata” verkkokaupoissa inspiroitumassa, mutta nykyään ajanpuutteen ja harrastuksen vaarallisuuden vuoksi (tulee nimittäin liian helposti tilattua kaiken näköistä), olen luopunut tästä huvista.

Nyt kuitenkin pitkästä pitkästä aikaa piipahdin net-a-porterin verkkokaupassa ihastelemassa syksyn uutuuksia ja tässä omat suosikkini heidän valikoimastaan kollaaseissa (kaikki kuvat napin verkkokaupasta).

2017-09-18

Harmaa, tuo ikisuosikkini. Väljiä linjoja, muhkeita ja pehmeitä materiaaleja. Täydellistä syksyyn. Harmaa jaksaa vuodesta toiseen sykähdyttää. Numero 1 on Acnen neule, Disa. Poolokauluksiin minulla on hieman viha-rakkaussuhde, mutta tänä syksynä poolokaulus näyttää taas kivalle pitkästä aikaa.

2. neule on The Row merkin ihana yli-iso neule, mikä on täydellinen nahkahousujen kanssa. Se teettämäni neule tulee toivottavasti muistuttamaan hieman tuota neuletta, kerron sitten enemmän kun neuleen saan.

3. neule on myös Acnen, Deborah malli. Siinä toimii vaan yksinkertaisesti kaikki. Ja tuossa vieressä olevassa kuvassa on juurikin ko. neule. Vastaavanlaiset elementit löytyvät itse asiassa omasta kaapista, joten tuota komboa tulen varmasti käyttämään paljon syksyn aikana.

2017-09-181

Beige väri ei ole oikein koskaan tuntunut omalta, mutta tänä syksynä sekin näyttää hyvältä, varsinkin kun linjat on väljät, tai hihat superreilut tai kyseessä on viitta. Ja nahkahousujen kanssa tottakai.

Numeron 1 neuleessa rakastuin juurikin tuohon mallin väljyyteen ja v-aukkoon selässä ja edessä. Neule on Stella McCartneyn.

Numeron 2 poncho on Acnen ja minulta löytyy vähän vastaava mustana Balmuirilta. Olenkin oman viitan jo korkannut tänä syksynä taas käyttöön ja ollut sen lempeässä syleilyssä jo moneen otteeseen.

Ja tuo 3. neuleen hihat ja ylipäätään paidan malli on täydellinen, suorastaan jumalainen. Se on ehkä pakko saada. Neule on Petar Petrovin mallistoa, mikä on minulle kyllä vieras merkki.

Ja yhdet suosikkinahkahousuistani on By Malene Birgerin 4. kuvassa näkyvät pöksyt. Niiiiiin ihanat jalassa. Mitäpä sitä nainen muuta syksyllä tarvitsee kuin laadukkaat nahkahousut ja ihanan pehmoisen neuleen? Noh, vähän ehkä kynttilöitä ja lasin viiniä. Ja villasukat.

2017-09-182

Kenkävalikoima on napissa kyllä aivan loistava. Noita ykköspaikalla olevia Saint Laurentin buutseja olen kuolannut siitä asti, kun bongasin ne Luxbagin instasta. Olen keksinyt  järkeillyt jo monta syytä, miksi tarvitsen ne. TÄYDELLISET!

Numerolla kaksi on Isabel Marantin niin viehättävät nilkkurit, joista ei bling blingiä puutu, myös korko vangitsee katseeni joka kerta, kun noita kenkiä ihailen. Pakko saada -kamaa nämäkin.

Ja hei, nuo numero kolmosen, eli Marnin, nilkkureiden korot. Kelpaisi!

2017-09-183

Reppurakkauteni eikun syvenee, ja tuo Fendin numerolla 1 oleva reppu on ehkä täydellinen. Sen saa myös crossbodylaukuksi ja käsilaukuksi. On hopeista ketjua ja mustaa nahkaa. Joko saan tilata?! Olisi nimittäin ihan täydellinen city-reppu. Olen kyllä alkanut kääntyä niin Fendi-naiseksi, kuin vaan voi. Joka vuosi tykkään heidän mallistoistaan ja leikkisyydestään enemmän ja enemmän, kuten kuvan kolme laukustakin näkee, rock ja leikkisä, täydellinen. Myös laatu on priimaa.

Ja Guccin Soho Disco, numerolla 2. Ollakseni rehellinen, en oikein jaksa välittää nyt meneillään olevasta Gucci maniasta, mutta tuon vihreän söpöläisen ottaisin milloin tahansa kokoelmiini, jos sen helyt olisivat hopeat. Mutta koska ne ovat kultaiset, niin kauppaan se jää.

942687_in_pp

Ja sitten sokerina pohjalla, huivi -naisia kun tässä ollaan, Guccin uudet huivit noilla tekstiprinteillä. En tiedä miksi ne näyttävät silmääni niin älyttömän hyviltä. Voisin nimittäin pyytää 4 -vuotiasta kummityttöäni kirjoittamaan tussilla nykyisiin huiviini jotain tekstiä ja lopputulos näyttäisi varmasti samalta ja säästäisin sievoisen summan, mutta silti haaveilen tuosta Guccin huivista.

Minun syysgarderobini näyttäisi ja näyttääkin aika pitkälti tuolta, vaikkakaan juuri kyseisiä tuotteita minulla ei olekaan (eikä beigeä väriä ollenkaan). Miltä sinun syysvaatekaappisi näyttää ja huolisitko itsellesi omia suosikkejani?

Yksi kommentti artikkeliin ”Uutta syksyyn

  1. Hei, Mietin jo tuota Fendin reppua, koska sen saa crossbody ja selkään.Ajaton malli ja väri. Ainoa huono puoli on että ketjut painavat. Irma

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.