Kotona

Marin_silmin-0632

Marin_silmin-0687

Marin_silmin-0623

Marin_silmin-0647

hattu Bugatti / toppi Theory / culottespants Michael Kors / laukku, aurinkolasit ja espadrillokset Chanel

Vihdoinkin olen kotona Vaasassa. Reilut 3,5 viikkoa olen viettänyt reissu-Kyllikin elämää ja olipa ihana eilen illalla saapua pitkästä aikaa kotiin.

Tällä hetkellä taistelen pyykkivuoren kanssa, käyn läpi satoja valokuvia ja iltapäivällä käyn treffaamassa ihania naisia ja samalla pakko päästä Marco Polon pizzalle (on ollut ikävä niitä pizzoja!!) sekä hakea Anemonesta kukkia kotiin. Ruokakauppaankin olisi mentävä, sillä jääkaapissa on tällä hetkellä ainoastaan valo ja voipaketti.

Pahoitteluni siitä että blogi on ollut kovin hiljainen. Mökillä jouduin taistelemaan läppärini kanssa kuvien käsittelyssä, milloin kone kaatui, milloin värisävyt muuttuivat ihmeellisiksi, joten päätin, että postailen sitten vasta kotoa, kun on hyvä kone millä käsitellä kuvat. Postauksia on jonossa vino pino, kuvia useita satoja, joten nyt niitä postauksia sitten alkaa tippua. Iso osa ruokaan liittyviä, sillä en ole oikein lomalla muuta tehnyt kuin syönyt. Huomenna postaan niistä Nizzan ravintoloista ja sitten hypätäänkin jo Tallinnan ruokatarjontaan. Olin nimittäin edeltävät viisi päivää Tallinnassa syömässä hyvin ja hemmottelemassa itseäni. Maanantaina olin yli viisi tuntia erilaisissa hoidoissa kun puolisoni oli töissä ja oli melko rentoutunut nainen niiden hoitojen jälkeen. Sitä ennen oli nimittäin kävelty joka päivä n. 20.000 askelta, joten kyllä kaipasi jo vähän hierontaa ja hoitoja.

Marin_silmin-0637

Marin_silmin-0673-2

Marin_silmin-0657-2

Marin_silmin-0689

Asukuvat ovat myös Tallinnassa otettuja. Heti erään ihanan laukkuostoksen jälkeen nopeasti napattuja. Laukusta on muuten kuva instassa (@marinsilmin) ja esittelen sen vielä blogissa erikseen, on se niin kaunis ja uniikki löytö.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.