Gabrielle Chanel

IMG_20170714_111919

Nizzan reissun paras ostos oli tämä uusi Gabrielle Chanel tuoksu . Ja ehdottomasti myös reissuamme parhaiten kuvaavin hetki, kun tuoksuttelimme tätä mielettömän hyvän tuoksuista hajuvettä. Tämä oli tullut samana päivänä myyntiin ja Chanelin myyjä toi tämän testattavaksi, kun odottelimme, että ostoksiamme laitettiin pakettiin. Siinä sitten ihastelimme ja totesimme, ettemme osta jos tuoksu maksaa yli satasen. Kun kuulimme hinnan, joka oli yli satasen, kiljaisimme yhteen ääneen, että otetaan kaksi…  Mutta tuosta tuoksusta muistan ikuisesti meidän hurjan ihanan shoppailumatkan Nizzaan.

Tuoksu on kevyen kukkainen ja siinä on neljää eri valkoista kukkaa: ylang-ylang, tuberose, jasmine ja orange blossom. Chanelin sivuilla onkin erittäin osuva kuvaus tuoksusta:

”Olivier Polge crafted this Eau de Parfum as an imaginary flower — a radiant and sparkling, purely feminine Chanel blossom based on a bouquet of four white flowers: a rich, enveloping heart of exotic Jasmine shimmers with the fruity green notes of Ylang-Ylang, while fresh and sparkling Orange Blossom shines through, offering a glimpse of Grasse Tuberose captured at its finest. Four points of light that recall the four corners of the bottle.”

Olen tuoksujen suhteen todella ronkeli, koska olen migreeniherkkä. Olen käyttänyt jo vuosia muutamaa Hermèsin tuoksua sekä uusimpana Jo Malonen tuoksua reilun vuoden, mutta tämä kiilasi ehdottomasti ykköseksi. Tuoksu on suorastaan huumaava. Sopivan kevyt, mutta kestää iholla pitkään. Ei yhtään raskas, kuten monet muut Chanelin tuoksut, vaan leijailevan herkkä ja raikas, valloittava suorastaan. Ja pullokin on designiltaan tyylikkään yksinkertainen. Minä tykkään!

IMG_20170714_111828

Tuoksua löytyy tällä hetkellä myynnistä Chanelin liikkeistä ja 9.9. lähtien sitten laajemmin, mm. Stockmannilta. Hintaa 100 ml pullolla on 137 euroa.

Suosittelen!

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Gabrielle Chanel

  1. Migreeni on vmäinen kaveri 😦 Mä en ole käyttänyt hajuvesiä 20 vuoteen. Mikä tahansa pitempään käytettynä alkaa laukaista migreenin. Turha ostaa mitään, kun ei niitä voi käyttää kuin muutaman kerran.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.