Kaikkea muuta voi vastustaa mutta ei kenkiä

_DSC0508 (2)

_DSC0512 (2)

_DSC0521 (2)

Nizzan reissulla tuli kuulkaa ostettua kenkiä, aika monta paria itse asiassa. Yhdet ostin jopa tarpeeseen, järisyttävän upeat Chanelin korkkarit, sillä olin unohtanut korkokengät kotiin ja halusin Chevre d’or dinneri-mekon kanssa pitää ehdottomasti korkkareita. Ne täytyy ehdottomasti kuvata tänne blogiin sen dinnerimekon kanssa, koska ne korkkarit ovat sanoinkuvaamattoman kauniit ja todella hyvät jalassa. Sellainen kombo mitä en olisi uskonut ihan heti saavani.

Mutta nämä kuvissa näkyvät klassikot, Hermésin Oran sandaalit, eivät koskaan ole kuuluneet ostoslistalleni. Olen niitä ihastellut muiden jalassa ja onhan ne kauniit, mutta koin etteivät ne olleet minun tyyliset. Kävin niitä kuitenkin heti Nizzaan saavuttuamme sovittamassa ja totesin ystävälleni että ei ehkä kuitenkaan minun juttu. Keskiviikko aamuna herättyämme oikein korostin aamiaisella että ”niitä Oraneita mä en todellakaan enää osta”, tiistaina kun oli tullut tehtyä vaikka mitä löytöjä. Noh, kuinkas ollakaan päädyimme sitten kuitenkin jonkun ihmeellisen mutkan ja päähänpiston takia takaisin Hermésille, jossa sama edellisillan ihana myyjä oli meitä vastassa ja niin minä sitten ne menin ostamaan. Liekö ilmastonmuutoksen tai auringonpistoksen syytä tai sitten ihan vaan liikaa kuohuvaa nautittu ennen ostopäätöstä, mutta nyt ne sitten minulla on. Ja ilmeisesti pysyy.

_DSC0515 (2)

_DSC0524 (2)

_DSC0518 (2)

Olen kenkiä sovitellut ahkerasti mökillä erilaisten asujen kanssa ja vaikka yhteinen taipaleemme ei alkanut rakkautta ensisilmäyksellä -tyyppisesti, olen alkanut tykkäämään näistä yksinkertaisen kauniista ja graafisista kengistä todella paljon. Jopa niin paljon, että kävin kurkkaamassa Hermésin verkkokaupassa että missä kaikissa väreissä kenkiä myydään. Tulevaisuutta ajatellen tietenkin. Käyttökokemusta ei ihan hirveästi siis kengistä vielä ole, mutta varmasti tulette näkemään niitä erilaisissa asuissani, mutta mukavilta ne tuntuvat jalassa. Ovat kauttaaltaan nahkaa (myös pohja) ja malliltaan kapeat, mikä sopii hyvin kapeaan jalkaani. Ja koon otin ihan oman koon mukaan, jos joku miettii kengän tilaamista verkkokaupan puolelta.

Kyllä se niin taitaa olla, että kaikkea muuta voi vastustaa mutta ei kenkiä.

3 kommenttia artikkeliin ”Kaikkea muuta voi vastustaa mutta ei kenkiä

 1. Tosi kauniit, mutta eihän noita raski ulkona pitää. Kotonakin vain imuroinnin ja luutamisen jälkeen 😀 Ehdottomasti korkkarit esille!

  Vuosia sitten käytin paljon korollisia kenkiä ja varsinkin saappaita. Nykyään lontostelen lenkkareissa ja kumppareissa. Muinoin ei ollutkaan eläintarhaa ja kaikki aika mennyt möyriessä tukka havunneulasissa.

  Tykkää

  1. Kiitos Anna. On nää kyllä nätit, mutta odotappa vaan kun näet ne korkkarit!!! Ne on ihan täydelliset, melkein itkin kun näin ne 😂. Mä olen huono nykyään pitämään korkkareita, kun ei töissä ”tarvitse” enää käyttää, mutta tykkään kyllä niistä kovasti. Eniten lompsin kyllä menemään tennareissa.

   Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: Viidakkopöksyt | Marin silmin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.