Aurinkoisen päivän synkkyyttä

Marinsilmin_Chanel1

Marinsilmin_Chanel

Lämpöä, paahtava auringonpaiste ja ihana valkoinen puuvillainen mekko? Tai vaihtoehtoisesti pyöräilyshortsit ja valkoinen kauluspaita? Hell no! Kännissäkö ne noita trendivillityksiä keksivät?!

Paahteinen aurinko tai ei, niin taattua omintakeista tummanpuhuvaa tyyliä luvassa taas. Mustaa. Mitä mustempaa, sen parempaa. Teeppari oli pikaostos Varkauden H&M:n miesten osastolta kesän alussa kun oli työreissu edessä ja edeltäjänsä, noin 10 vuotta vanha vastaava miesten osaston v-aukkoinen teeppari tuli tiensä päähän, kului puhki. Ei auttanut kun lampsia ostoksille ja toivottavasti tämä 4,90 euron ostos palvelee yhtä monta vuotta kuin edeltäjänsä. Miesten t-paitaan yhdistetään lähes yhtä vanhat silkkipöksyt (vielä ilman reikiä!) ja tämän kesän Chanelin alelöytö, eli nuo varvaslipokkaat ja paahteisen päivän kesäasu on valmis.

En tänä vuonna saanut aikataulullisesti järjestymään Chanelin aleihin käyntiä Nizzaan, joten hoidin etänä aleostokseni ja vastaanotin tavarat sitten isäni kodin osoitteeseen. Hoitui helposti niinkin ja nämä kengät ovat kyllä aivan ihanat. Jotenkin aivan minun tyyliset, varmasti nuo metallihihnayksityiskohdat tekevät niistä niin omanoloiset. Myös erittäin hyvät jalassa, mitä tuollaiset varvaslipokkaat eivät kyllä aina ole. Olen muuten kerran ähmäpäissäni kävellyt New Yorkissa Manhattanin eteläkärjestä varvaslipokkaissa yli 30 asteen helteessä Central Parkiin. Vain siitä syystä että puolisoni sanoi etten kuitenkaan jaksa. Jaksoin.

Marinsilmin_Chanel5

Marinsilmin_Chanel4

Havahduin tänä aamuna mökillä siihen, että olen ollut mökillä aikalailla 6 viikkoa nyt putkeen. Toki, välillä olen kyllä ollut Helsingissä jne. mutta asustellut kesän aikana muuten mökillä 6 viikkoa pääsääntöisesti. Se on melkoinen saavutus naiselle, joka vielä vajaa viisi vuotta sitten ei suostunut olemaan saaren puolella kokonaista viikonloppua. Tällä hetkellä taas mietin, että onko täältä pakko lähteä, palata Pohjanmaalle ja arkeen vai voisinko jotenkin järjestää aikataulujani niin, että voisin olla vielä joitain viikkoja mökkierakkona. Valitettavasti se ei kuitenkaan onnistu, sillä arki odottaa jo kulman takana ja kiireiset ja menevät aikataulut sen myötä. Mutta tämä viikko lomaillaan vielä ja itse asiassa ylihuomenna ollaankin jo Tallinnan puolella. Ihanaa päästä herkuttelemaan Tai Bohiin… Odotan niiiiiiiiin innolla.

Marinsilmin_Chanel6

Marinsilmin_Chanel3

Mutta ei ihan vielä murehdita huomisen murheita ja kiireitä, vaan keskitytään elämään hetkessä, tässä ja nyt, ja nautitaan. Kyllä se arki vielä koittaa, hötkyilemättäkin.

Mitäs tykkäät uusista varvassandaaleistani?

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.