Perinteisempi Marin look

Marin_silmin-0586

Marin_silmin-0607

Marin_silmin-0584

Viikonlopun väri-iloittelun jälkeen sielu ja sydän musteni taas ja kaivoin kaapista tuttua ja turvallista, sitä perinteistä Mari -lookkia. Löysä musta silkkipaita, mustat housut, bikerrotsi, musta laukku ja tennarit. Tennarit ovat itse asiassa se alelöytö kesän Helsingin reissulta, josta kirjoittelinkin teille taannoin. Ja nyt tänään olivat ensimmäistä kertaa jalassa ja testissä. Tykkään kyllä erittäin paljon tuosta kiiltävän hopean ja mattaisen harmaan yhdistelmästä, niin omanoloinen ja kiva piristysruiske kokomustiin asuihin.

Maanantai on taas ollut perinteinen maanantai, siis sellainen semi-tahmea ja vähän loivaliikkeinen. Ja vaikea vastus kaikkinensa. Täytyy yrittää löytää taas rauha maanantaiden kanssa, ei ole kiva aloittaa viikkoa vastatuulessa, se määrittää liikaa alkavan viikon fiilistä väärään suuntaan. Joten päätin, että ensi maanantai on varmasti parempi kuin pari edellistä.

Marin_silmin-0581

Marin_silmin-0619

Marin_silmin-0591

rotsi Balenciaga / silkkipaita Cos / culottespants Michael Kors / clutch ja tennarit Chanel

Marin_silmin-0616

Hyvää alkanutta viikkoa. Toivottavasti maanantai ei jyrännyt sinua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.