Mukavuudenhaluinen

Marin_silmin-3651

Marin_silmin-3639

Marin_silmin-3658

Olen monessa asiassa melko mukavuudenhaluinen ja erityisesti etenkin vaatteiden suhteen. En voisi kuvitellakaan pitäväni helteillä päälläni jotain pientä ja pinkeää makkarankuorta. Pidän väljistä linjoista, selkeistä graafisista leikkauksista sekä ilmavista ja hengittävistä materiaaleista. Vaatteista joissa on helppo olla ja hengittää. Ja jos voi vielä olla ilman meikkiä ja tukka laittamatta, kuten näissä kuvissa, elämä on hyvä.

Tällä hetkellä on jo vähän helpompi hengittää ja elämä on hyvä. Jos seuraatte instaani, niin saatatte tietää että juhannukseni ei mennyt kuten Strömsössä, vaan kävin hakemassa juhannusjuhliin buustia ambulanssilla Kysistä. Palaan tarkemmin juhannuksen aikaan, kunhan saan vähän ajatuksia kasaan ja mietittyä miten avaisin päänsisäisiä lukkojani ja ajatuksiani mitä tuo reissu herätti ja sai aikaan.

Marin_silmin-3660

Marin_silmin-3657

Marin_silmin-3646

t-paita By Malene Birger / culottes pants Michael Kors / aurinkolasit Prada / kengät ja laukku Chanel / rannekorut Hermès / haarniska Efva Attling

Marin_silmin-3640

Nuo Korsin culottes housut ovat suosikkini. Niin pehmeät päällä ja kivat minkä tahansa yläosan kanssa ja sopivan vilpoiset. Niitä on pesty ja pidetty paljon, ja materiaali alkaa hieman nyppääntyä. Ja jostain naftaliinista kaivoin tuon Attlingin peace haarniskan taas käyttöön. Oli ihana yllätys löytää se tauon jälkeen, viimeksi olen käyttänyt sitä viime kesänä.

Rauhaa ja rakkautta meille jokaiselle.

2 kommenttia artikkeliin ”Mukavuudenhaluinen

  1. Hui, toivottavasti nyt asiat ovat paremmalla tolalla! Kyssi keikka kuulostaa pahalle.

    Tsemppiä!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.