Trouble maker

_DSC1738

_DSC1735

_DSC1749

Otsikko sopisi kuvailemaan hyvin tämän perheen naisia, etenkin Kyllikkiä, mutta se juontaa juurensa kylläkin tuohon hienoon vappupalloon, minkä sain puolisoltani tulevan vapun kunniaksi. Kyllä jokaisella aikuisella naisella kuuluu vappupallo olla, jos siltä tuntuu.

Miten sinä vietät vapun? Onko sinulle vapputraditio jota noudatat? Me päätimme puolison kanssa, että tämän vapun pyhitämme levolle ja syömiselle. Olemme kumpikin todella väsyneitä ja arjen kiireet on puristaneet kyllä kaikki mehut irti meikäläisestä. Joten suuntasimme Savoon, mökille ja lepäilemme täällä. Huomenna laitamme possua monttuun muhimaan jotta saamme pulled porkia ja muuten taidamme katsoa ainoastaan leffoja sohvalta käsin. Ja ehkä paistamme lettuja. Ja minä vähän salaa toivon, että olisi vähän huonot säät, niin saisi hyvällä omallatunnolla nukkua vähän väliä päikkäreitä ja löhöillä sisällä. Aurinkoisella säällä siitä tulee huono omatunto, kun mökillä riittää aina pientä ja suurempaakin puuhasteltavaa. Toki maanantai on ihan normaali työpäivä. Ja kahden viikon päässä häämöttää talvilomani ja sitä myötä Espanjan matka hulvattoman hyvässä seurassa. Lähdemme puolisoni kanssa veljeni, hänen puolisonsa ja tämän kummitytön (aikuinen) kanssa taas fugemummoiksi ja kiertelemään viinitiloja. Ah, en malta odottaa. Tietää taas että tuolta reissulta ei naurua puutu.

Asusta muutama sana. En jaksanut ottaa rönttätakkia pois päältä, mutta alla siis Marimekon jätti-iso jokapoika paita nahkahousuilla höystettynä ja Chanelin silkkihuivi kaulaan kiedottuna. Takki on puolisoni vanha parka takki, joka päätyi minulle, sillä se on puolisolleni hieman liian pieni ja minulle taas tuollainen jätti. Mutta ei se mökillä ole niin nöpönuukaa. Ja laukkuna uusin Chanelini, taidatte nähdä sitä vielä kyllästymiseen asti.

_DSC1744

_DSC1757

_DSC1751

takki puolison vanha / paita Marimekko / nahkahousut Massimo Dutti / laukku, huivi ja kengät Chanel / aurinkolasit Prada

_DSC1768

Ja voi hyvänen aika. Tätä kirjoittaessa tajusin, että blogikin täyttää ylihuomenna 2 vuotta. Apua, olen unohtanut koko asian!

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.