All black everything

 

 

Marin_silmin-9523

Marin_silmin-9542

takki Lustwear / nahkahousut Michael Kors / laukku ja tennarit Chanel / neule ei merkkiä / pipo Balmuir / aurinkolasit Prada

Marin_silmin-9565

Marin_silmin-9586

Tänään on ollut Vaasassa kaunis pakkaspäivä ja sen kunniaksi päätin laittaa mustaa päästä varpaisiin ja lähteä ensimmäistä kertaa siististi puettuna ihmisten ilmoille vajaaseen kahteen viikkoon. Ja siististi puetulla tarkoitan sitä, että jalassa ei ollut kashmirvillahousuja ja villasukkia.

En tiedä miksi musta väri puhuttelee nyt niin kovasti, varsinkin kokomusta-asu, mutta jotenkin se tuntuu raikkaalta, kauniilta. Erilaisten mustien pintojen ja tekstuurien yhdistäminen oli päivän teema, vaikkei se ehkä kuvista hyvin erotukaan. Onko se sitten valon lisääntyminen, mikä saa minut kääntymään taas kokomustan puoleen vai synkkä mieleni, en tiedä. Mieli on ollutkin huilin aikana melkoisessa vuoristoradassa. Jännä, miten suuria tunteita voi syömiseen, ja syömättömyyteen, liittyä. Iloa, onnea, epätoivoa, pelkoa, surua.  Ja kaikkea siltä väliltä.

Marin_silmin-9568

Marin_silmin-9554

Marin_silmin-9512

Marin_silmin-9579

Muistatteko Lustwear -merkin? Kuvissa oleva takkini on ko. brändin ja ainakin 10-12 vuotta vanha. En muistanut koko takin olemassaoloa enää, kunnes löysin sen tänään vaatehuoneeni takanurkasta roikkumasta. Kuinka freesiltä ja kivalta se taas näyttikään vuosien tauon jälkeen. Onneksi en ole siitä luopunut näiden vuosien aikana.

Mitä sinulle kuuluu?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.