Vuosi 2017, mitä tuli tehtyä?

Miten sinun joulusi sujui? Me olemme ottaneet todella rennosti. Syöty ainakin neljän ihmisen edestä, nukuttu päikkäreitä, katsottu leffoja, pelattu korttia ja yatzya ja nautittu loikoilusta. Eli emme ole tehneet yhtään mitään ja se on ollut ihan parasta.

Ennen kuin mennään ajankohtaisiin asioihin, niin ajattelin tehdä koostepostauksen tästä vuodesta asukuvien kera, ja vähän muistellen, että mitä kaikkea sitä tuli tänä vuonna oikein touhuttua. Minusta nämä koostepostaukset ovat aina todella mielenkiintoista luettavaa.

Tammikuu

Tammikuussa oli nieluleikkaukseni ja sen myötä koko vuosi oli vähän mollisuhtanteinen leikkauksen jälkeen alkaneiden refluksivaivojen takia. Onneksi uusi leikkaus tulossa taas ensi tammikuussa, ja toivottavasti saadaan täti kuntoon. Kuvassa näkyy alemyynnistä bongaamani sininen villakangastakki, josta onkin tullut yksi suosikeistani. Oli loistava ostos.

marin_silmin-4659_tammi

Helmikuu

Helmikuussa suunnattiin Espanjan aurinkoon fugemummoksi veljeni puolison luokse ja samalla reissulla käytiin myös viikonloppu Madridissa. Reissu oli jälleen kerran loistava! Katkaisi talvea hyvin, naurettiin paljon, syötiin hyvin ja nautittiin elämästä. Ja taas ensi vuonnakin mennään, tosin vasta lähempänä kesää. Pääsee taas fugemummot valloilleen, sillä luvassa on ainakin viinitilakierroksia.

marin_silmin-5599_helmi

Maaliskuu

Maaliskuu oli perusarkea. Kokkailin paljon, kokeilin uutta luonnonkosmetiikkasarjoja ja käytin paljon värikkäitä huiveja. Ja ostin tämän tyrmäävän kauniin beigen mekon. Tämä kuvasarja on varmaan suosikkini koko tältä vuodelta. Niin, ja ostin myös maaliskuussa suosikki boyni, sen upean hieman chevron kuosisen pojan, jonka jälkeen mikään ei ole tuntunut miltään, Boy rintamalla siis.

marin_silmin-6358_maalis

Huhtikuu

Huhtikuussa, ihan kuun lopussa, blogi täytti vuoden. Ja tottakai järjestin blogiarvonnan. Lisäksi kokkailin paljon ja kävin viimeisen viisaudenhampaan poistoleikkauksessa, jonka jälkeen naama oli kaksi viikkoa turvoksissa ja musta. Olin myös Nuorkauppakamarin kansallisessa vuosikokouksessa Lahdessa yhden viikonlopun. Ja asut oli kovin nahkahousuvoittoisia.

marin_silmin-6823_huhti

Toukokuu

Toukokuussa kävimme puolisoni kanssa Damissa vähän lomailemassa. Lisäksi toukokuussa kerroin teille hieman enemmän työjutuistani, mitä oikein päivätyökseni päivät pitkät teen. Ja innostuin culottes housuista ihan kunnolla. Pidin niitä todella paljon keväällä ja kesällä.

marin_silmin-7424_touko

Kesäkuu

Kesäkuussa vietimme naisten kesken kesäjuhlia ja teetätin oikein kukkaseppeleenkin sitä varten. Muuten kuljin koko kesän mustissa ja farkkupaidassa. Vietimme aikaa aika paljon mökillä ja suunnittelin kesälomaani.

marin_silmin-0112-4_kesä

Heinäkuu

Heinäkuu oli lomakuukauteni ja se alkoi näyttävästi Gunnareiden keikalta ja samantien lähdin ystäväni kanssa Nizzaan pienelle shoppailulomalle ja sitä tulikin sitten shoppailtua ihan sielunsa kyllyydestä (joku saattaa vielä muistaa sen hupsista saatana insta kuvankin..). Muuten erakoiduin tyttöjen kanssa mökille puolisoni ollessa töissä ja nautin kiireettömyydestä ja joutenolosta. Kuun vaihteessa lähdimme vielä Tallinnaan vajaaksi viikoksi.

Ja Nizzaan lähdetään uudestaan ensi keväänä, 17 naisen voimin 😀 . Suattaa olla Chanelilla vilinää.

marin_silmin-0758-2_heinä

Elokuu

Elokuussa juhlittiin hääpäiväämme, kahdeksatta sellaista. Paluu erittäin kiireiseen arkeen, jonka jälkeen rauhallista hetkeä ei ole oikeastaan löytynytkään. Myin tuotteitani Zadaassa ja harjoittelin uppomunien tekoa. Lisäksi elokuussa tuli surullisia uutisia, sillä saimme tietää Alman pahasta sydänsairaudesta ja sen jälkeen arki on muuttunut paljon perheessämme. Nykyään eletään hetkeä, päivä kerrallaan, 12 tunnin sykleissä, lääkityksen vuoksi. Elokuussa mieli karkasi jo syksyyn ja syksyn vaatteisiin: nahkahousuihin ja neuleisiin.

marin_silmin-8046_elo

Syyskuu

Syyskuu meni rehellisesti sanottuna täysin sumussa. Oli ainakin omat synttärit, ja töissä superkiirettä. Onneksi saatiin uusia projektipäälliköitä remmiin mukaan ihan kaksin kappalein. Näköjään kuitenkin ennätin kuvata blogin puolelle kolmet asukuvat.

marin_silmin-8085_syys

Lokakuu

Lokakuussa tapahtui paljon. Pidin Vennsdayn ravintola VENN:n kanssa. Lisäksi kävin viikonlopun Helsingissä pitämässä Chanel leideille brunssin ja se oli yksi vuoden parhaita viikonloppuja. Kyllä tuli silläkin reissulla naurettua ja syötyä taas melkoisen paljon.

Ja lokakuussa sain teettämäni kashmirvillavaatteet Hemaisevalta ja siitä lähtien rouva onkin lähestulkoon asunut kashmirvaatteissaan. Tiedän, että moni nainen hullaantui minun laillani Hemaisevan kashmiraamutakkiin ja näitä tailormade neuleitakin on moni itselleen teetättänyt, samanoloisia kuin minulla tässä kuvassa. Nykyään minulta löytyy myös Hemaisevan kashmirolohoousutkin. Voitte uskoa, että ne kun laittaa työpäivän jälkeen jalkaan, ei niistä meinaa malttaa luopua. Kävin niillä yhden tyttöjen illankin olemassa…

marin_silmin-8454_loka

Marraskuu

Marraskuussa risteilin Tukholmassa ja huojuin sen jälkeen monta päivää ja kävelin seiniä myöten. Lisäksi ihmettelin blogiotsikkoja ja tein vuosisadan takkilöydön kirpparilta. Takista on tullut suosikkini, kuljen se päällä harva se päivä, sillä se on erittäin lämmin. Kokkailin myös paljon, mm. gluteenittomia karjalanpiirakoita.

marin_silmin-8763_marras

Joulukuu

Nyt joulukuussa olen lähinnä hämmästellyt miten ihmeessä voi jo olla joulukuu. Mihin tämä vuosi katosi?

Joulukuun aikana puolisoni leikkasi hiukseni, innostuin shoppailemaan VC:stä, vaikka alku ei näyttänyt lupaavalta. Sain puolisoltani lahjaksi cardholderin keyholderin sijasta, mutta holder kuin holder. Lisäksi pöllönainen osti itselleen joululahjaksi pöllöbroochin, sen me kuvaamme tänään, jos ennätämme vielä valoisan aikaan.

marin_silmin-9085_joulu

Nyt näin koosteena katsottuna, kovin samanlaisia nuo minun asut tuntuvat olevan. Mustaa, nahkaa, neuleita ja tennareita ja vähän väriä esim. huivin avulla. Ja niin omanoloista ja sehän se on tärkeintä.

Mikä asu on eniten sinun mieleesi?

 

 

 

8 kommenttia artikkeliin ”Vuosi 2017, mitä tuli tehtyä?

  1. Kiva kooste. Olen laiska kommentoimaan mutta luen kyllä jokaisen postauksesi 🙂 vaikea valita suosikkiasukuvaa kaikki upeita mutta valitsen silti pitsimekon (&otsiksen ;)) sekä huhtikuun ihanan läpikuultavan mustan puseron muine lisukkeineen 🙂
    Ihanaa uutta vuotta 2018!

    Tykkää

    1. Moi Henna, kiitos viestistäsi.
      Huhtikuun asu oli myös yksi suosikeistani. Otsiksesta tykkäsin myös kovasti mutta kun en jaksanut olla sitä koko ajan lyhentämässä niin helpompi oli kasvattaa pois. Saa nähdä milloin seuraavan kerran taas.
      Ihanaa uutta vuotta myös sinulle ❤️.

      Tykkää

  2. Tammi-, Helmi- ja Marraskuu, kaikki muut heti hyvinä kakkosina 😜❤️. Kaunista Mari, sopivasti rokkaavaa, mutta eleganttia myös.

    Tykkää

  3. Kaikki asut ovat upeita. Valitsen kuitenkin maaliskuun. Ihana mekko, ihana kuva, tyylikäs sinä 🙂

    Tykkää

  4. Voi että, tuo sininen takki on niin kaunis! Huippu löytö!

    Iloista alkavaa vuotta 2018 sinulle Mari!

    Tykkää

    1. Huomenta amy,
      Juu, se takki on kyllä ihana! 💙.
      Onneksi ostin sen silloin, vaikka hetken aikaa mietin olenko hullu ostaessani sinisen takin. En ollut 😎.

      Oikein ihanaa ja omanoloista uutta vuotta sinulle amy.

      Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.