Hirvee kiire…

Marin_silmin-8082

Marin_silmin-8086

Marin_silmin-8095

Moikka moi. Onko siellä vielä ketään?

Taisi ottaa rouvalla hääpäivä koville, kun tuli puolentoista viikon radiohiljaisuus (ja oli kuulkaa blogissa trafiikkia, kun näkyi puolisoni naamakin täällä, herranjestas, oikein lukijaennätykset paukkui!). No, hääpäivä tuli ja meni, kuten myös tiimillemme järjestetty kaksipäiväinen retriitti (Glasbruketissa, huikean kaunis paikka!), sienestykset viikonloppuna Savossa (yhteensä yli 9 tuntia viikonloppuna metsässä sieniä bongaillen, täydellistä!) ja mitähän vielä. Ai niin, piuha oli taas nenässä yhden vuorokauden ja nyt on taas mitattu rouvan mahaa ja ruokatorvea. Elämääkin on tässä välissä yritetty elää, mutta on ollut ihan hirvee kiire. Niin kliseistä kun se onkin näin syksyisin kun kaikki hokee kiirettään. Siitä syystä ajattelin, että tullaan blogin puolelle vasta sitten, kun en enää päivän päätteeksi rojahda sänkyyn suorilta jaloilta vain valvoakseni taas yhden yön ja sitten kun muistan taas istua ja hengittää syvään. Nauttia asioista.

Nyt työpuolella projektit rullaa hyvin eteenpäin ja sellainen mukava flow-tila alkaa löytyä melkoisen härdellin jälkeen. Jengi on löytänyt omat uudet roolinsa ja nyt jatketaan syksyä vieläkin kovempaa, mutta onneksi isolla ja loistavalla porukalla.

Kotona Alman kanssa uskallan jo hengittää ja viime yö oli ensimmäinen kuukauteen, kun nukuin heräten vain kolme kertaa yön aikana tarkistamaan tilanteen. Neiti on parempaan suuntaan koko ajan ja se on hyvä se. Melko paljon tässä on aihetta kyllä stressattukin.

Marin_silmin-8094

Marin_silmin-8106

Marin_silmin-8117

Niin, ja maanantaina sain sähköpostiini melkoisen ihanan yllätyksen Nizzan Chanelilta. Myyjäni laittoi uusimman tulevan malliston ”Launch Centre No5” tiedot minulle ja olen koko viikon ihastellut tulevaa mallistoa. Melkoisen space -teemalla mennään, paljon hopeaa ja aika erikoisiakin juttuja luvassa. Ja olen tässä koko viikon perustellut itselleni miksi en saa tilata mitään uutta (koska paljon laukkuja, koska mahdollinen tulevan talven NHL matka Kanadaan ja Jenkkeihin, koska koska koska…) ja sitten perustelen heti perään miksi minun täytyy ehdottomasti tilata, ainakin uudet tennarit. Koska syntymäpäivä on tässä kuussa. Ja syntymäpäivällä on se suurin painoarvo, tietenkin. Olen mestari puhumaan itseni ympäri tällaisissa tilanteissa.

Ai niin, ja meinasin aloittaa jonkun uuden harrastuksen näin syksyn kunniaksi. Harkitsin vuoden tauon jälkeen jopa vähän aikaa jotain urheiluakin. Mutta päädyinkin Chanel Lovers Finland FB -ryhmän ylläpitäjäksi ylläpitämään ehkä Suomen ihaninta laukkufoorumia, jossa on muutama tuhat ihanaa naista (ja muutamia miehiä), jotka kaikki jakavat saman intohimon. Kyllä sellainen harrastus nyt yhden urheilun voittaa.

Kuvissa tylsää toimistoasua ja melkoisen mustat silmänaluset, jotka peitetty aurinkolaseilla. Kuvien Hope -merkin t-paita on maailman paras, niin pehmeä ja laadukas ja kivan mallinen. Merkki on tullut nyt myyntiin Vaasaan Minun/Min liikeeseen ja jos etsit hyvälaatuista t-paitaa suoralla leikkauksella, tiedät mistä käydä sen hakemassa! Minä aion hamstrata näitä kaikissa väreissä.

Marin_silmin-8111

Marin_silmin-8110

Marin_silmin-8085

bikerrotsi Balenciaga / t-paita Hope / suorat housut Samsoe & Samsoe / laukku ja vyö Hermès / espadrillokset Chanel / aurinkolasit Ray Ban

Mutta tärkein kysymys loppuun, mitä sinulle kuuluu? Onko hirvee kiire?

2 kommenttia artikkeliin ”Hirvee kiire…

 1. Ei ole hirveä kiire, ei… 😀 Väliin toivon, että olisi. Toki arki täyttyy ruuhkasta, mutta toivoisin välilläs itä flowhun vetävää kiirettä ja yhdessä tekemistä. Ehkäpä sen aika on tässä (lähi)tulevaisuudessa. Nyt makaan flunssassa… Pakkolepoa ja telkkaria… sekin tekee hyvää välillä.
  Onpa oikeasti hyvän näköinen t-paita! Täytyypä vilkaista tarkemmin tuota merkkiä

  Hyvää viikonloppua! 🙂

  Tykkää

  1. Moi Tarja,

   voi ei. Olet onnistunut saamaan itsellesi syysflunssan 😦 . Nyt vaan lepoa ja rentoa meininkiä.

   Se flow tila työssä on kyllä ihan mahtavaa. Ainoa vaan, että jumahtaa helposti aika pitkiksi työpäivät, kun ei muista kotiin lähteä 🙂 .

   Joo, suosittelen kyllä noita Hopen tuotteita. Tuo t-paita on niiiiiiin huikean pehmeä ja hyvä laadultaan, että vaihdan kyllä kaikki t-paitani noihin Hopen versioihin.

   Hyvää viikonloppua sinullekin Tarja ja parane pian!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.