Uskalla heittäytyä

Marin_silmin-8125

neuletakki ja nahkahousut By Malene Birger / farkkupaita Levis / tennarit Minna Parikka / brooch ja laukku Chanel

Marin_silmin-8130

Arvostan ihmisiä, jotka uskaltavat heittäytyä. Kuunnella sydämen ääntään. Ja ennen kaikkea tehdä mitä sydän sanoo, tai ainakin joku muu kuin järki. Rohkea ihminen, joka tekee mitä haluaa, välittämättä muiden mielipiteistä, on aina ihailtavaa seurattavaa.

Pidän itseäni ehkä hieman arkajalkana ja perusarkea ja rutiineja rakastavana ihmisenä, mutta kyllä minäkin aika ajoin heittäydyn. Olenhan irtisanoutunut kivasta vakkariduunista, myynyt rakkaan kotini ja muuttanut toiselle puolelle Suomea ja aloittanut alusta. Huomatakseni näin pari vuotta myöhemmin, ettei muuten käynyt hassummin, itse asiassa aika älyttömän hyvin. Onneksi uskalsin.

Välillä olen heittäytynyt vähän vähemmän, kuten lähtemällä tuntemattoman naisporukan kanssa reilu puolitoista vuotta sitten Dubaihin laukkureissulle. Vaikka olen kovin puhelias adhd-enemmän innokas kuin älykäs – tyyppinen henkilö, olen aika erakko ja lasken aika harvoja ihmisiä oikeasti lähelle. Ja tuoltakin reissulta jäi takataskuun hyvin tärkeitä ihmisiä, joiden kanssa reissataan edelleenkin yhdessä ja pidetään tiiviisti yhteyttä. Eli siinäkin heittäytymisessä lopputulos oli ehdottomasti plussan puolella.

Marin_silmin-8147

Marin_silmin-8138

Tällä viikolla heittäydyin taas, sekä reissumielessä että asupuolella. Reissun varasin minulle ennestään tuntemattoman, aivan ihanan, laukkuleidin kanssa (terveisiä jos luet tätä ❤ ) ensi kevääksi Nizzaan, ja nyt meitä reissulaisia onkin sitten jo iso naisporukka lähdössä. Ihan mahtavaa. Reissuun lähtee sekä Dubain reissulta tuttuja, että ihan uusia tuttavuuksia ja nyt vaan odotetaan itse matkaa. Onneksi sitä ennenkin on yhteistapaamisia laukkujen merkeissä.

Lisäksi heittäydyin asupuolella, sillä vihdoin ja viimein hankin Parikan puputennarit. Ja kun kerran puput ostetaan, niin ostetaan nyt kerralla oikein risteytyskani: leopardipuput. Tennarit olivat FB kirppis löytö ja olen ikionnellinen, että ostin nuo söpöliinit. Ne ovat herättäneet jo paljon ihastusta ja olen niihin itsekin kovin rakastunut. Onneksi uskalsin.

Marin_silmin-8155

Marin_silmin-8131

Marin_silmin-8159

On minulla kuitenkin haaveita, joihin en ole uskaltanut heittäytyä. Vielä. Mutta aion kyllä, kun aika tuntuu oikealta tai kun rohkeutta on tarpeeksi ottaa kunnon tiikerinloikka. Niihin haaveisiin kuuluu niin kesäkanat, -lampaat, kuin ulkomailla asuminenkin, jossain ihanassa pikkukylässä Euroopassa kivassa maatalossa omavaraisesti. Tai ehkä sittenkin suurkaupungin sykkeessä palveluista nauttien?

Mikä on sinun rohkein heittäytymisesi?

2 kommenttia artikkeliin ”Uskalla heittäytyä

  1. Heittäytyminen on hienoa. On hieno, että ihminen uskaltaa kokeilla erilaisuutta, vaikka saattaakin leimautua hieman oudoksi. Olen monta kertaa ihmetellyt, että millä oikeudella joku lehtien muotitoimittaja arvostelee jonkun toisen pukeutumista, ja kertoo miten toisen olisi pitänyt pukeutua. Jossain virallisessa tilaisuudessa kuuluu pukeutua kuten on kutsussa määrätty, mutta muuten ihmisen pitäisi saada pukeutua miten haluaa ilman arvostelua.
    Olen mies, mutta erilaisten sattumien kautta tulin kokeilleeksi sukkahousuja. Mielestäni ne on erinomainen alusvaate ihonmyötäisyyden, materiaalin ja paksuusvaihtoehtojen takia. Olen kokeilumielessä pukenut sukkahousut välillä shortsienkin alle. Yllättävän vähän ihmiset reagoi, vaikka miehellä on sukkahousut ja shortsit. Olen tosiaan pukenut mustatkin sukkahousut shortsien kanssa, jolloin jokainen kyllä huomaa ne, jos vaan katsoo. Shortsit ja sukkahousut on mielestäni todella mukava asu.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.