Silkkihuivista vyö

Marin_silmin-7782

Marin_silmin-7803

Usein en jaksa kikkailla mitenkään kummemmin vaatteilla, vaan vaatekappaleita käytetään juuri siten kuin niiden käyttötarkoitus on. Mutta tämä kuvissa näkyvä silkkihuivivyö oli jotain mitä minun oli pakko testata, vaikkakaan minun garderobissa silkkihuivit eivät ole vyön roolissa.

Nizzassa ja Monacossa ollessamme Hermèsin myyjillä oli suurimmalla osalla silkkihuivi vyönä mustia asuja piristämässä ja ne suorastaan kruunasivat heidän vaatteensa. Nizzan Hermèsin myyjä oli todella miellyttävä nainen ja hän esitteli oman silkkihuivivyönsä ja millaisella huivirenkaalla hän oli vyön tehnyt. Hän lisäksi näytti erilaisia tapoja käyttää juuri kyseistä huivirengasta. Ja sehän olikin sitten melkoisen monikäyttöinen, joten nappasimme ystäväni kanssa sellaiset itsellemme. Muistatteko muuten, että olen aikaisemminkin kirjoittanut huivirenkaista ja Hermèsin vinkeistä huivien käyttöön? Sen postauksen löydät täältä.

Marin_silmin-7789

Marin_silmin-7807

Olen nyt tällä uudella huivirenkaallani kikkaillut huiveja todella eri tavoin ja se taipuu kyllä moneen, joten suosittelen lämpimästi tällaisen huivirenkaan ostamista. Se antaa paljon uusia ideoita huivien käyttöön.

Käytätkö sinä huiveja myös vyönä?

P.S. Nämä kuvat otettiin tietysti silloin kuin Vaasassa tuuli aivan järkyttävän kovasti. Sen lisäksi että hiukset suorastaan lensivät miten sattuu, ei meinannut mekkokaan kestää päällä millään. Suurin osa kuvista oli sellaisia missä pitelen joko mekkoa, hiuksia tai molempia.

Marin_silmin-7814

mekko Samsoe & Samsoe / huivi, huivirengas, rannekoru ja sandaalit Hermès / laukku Stuudio Nahk / aurinkolasit Prada

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.