Mukavuus ensin

Marin_silmin-7913

Marin_silmin-7896

Olen palannut jo arjen pariin ja toista päivää toimistolla on jo ihmetelty mikäs paikka se oikein olikaan. No, rehellisesti, täällä ollaan jo ihan täysillä työn touhussa, ei tarvinnut kauaa ihmetellä mitä sitä tekisi, kun avasi työsähköpostin.

Lauantaina olin kuitenkin vielä lomalla ja ystäväni kanssa syömässä ja päivittelemässä kuulumisia kesäloman ajalta ja kuvan asu on lauantai-illan auringonlaskun aikaan otettu. Kauniin valon aurinko maalasi kuviin. Pitäisi ehdottomasti enemmän hyödyntää ilta-aurinkoa kuvaamiseen.

Kuvissa näkyvä paita oli Minun/Min putiikin alennusmyyntilöytö. Olin katsonut tuota Whyredin hihatonta paitaa jo normihintaisena, mutta en raaskinut sitä ostaa, sillä vajaa 200 euroa polyesteripaidasta tuntui liian suurelta (silkkisenä olisin kyllä ostanut). Kun kävin Neaa moikkaamassa liikkeessä viime viikolla, siellä nökötti vielä yksi paita jäljellä, -70% aletarra hintalapun vieressä ja jäljellä minun koko. Arvaatteko mitä tein? No, sheikkasin vähän pyllyä ja tanssahtelin samalla kun kävelin sen kanssa kassalle. Ja hymyilin kuin Hangon Keksi. Ja toki pyysin Neaa kertomaan minkälaatuista tuo polyesteri paidassa oli, se kun tuntui käteen kivaan laskeutuvalta ja sellaiselta vähän ”raskaalta”. Paita ei tunnu rypistyvän millään ja sitä on helppo pestä, kun keinokuitua on, joten annetaan sille mahdollisuus. Ehkä kaikki keinokuidut eivät ole ihan kuraa.

Marin_silmin-7893

Marin_silmin-7902

Ja mitä tulee asuun muuten, mukavuus kunniaan. Väljiä linjoja, jotka eivät kiristä, eivät purista. Korottomat kengät, että kävely on helppoa mukulakivillä, joskin nuo Oranit ovat melko liukkaat pelit. Lisäksi laadukkaat materiaalit, niin muuta sitä ei tarvita mukavaan ja rentoon kesäasuun. Jos joskus näette minut sellaisessa makkarankuori minimekossa killer heelseillä, niin tulkaa nykäisemään roiskeläpän helmasta, niin lupaan tarjota kaljan. Tai vaikka kuohuvapullon. Kumpaa nyt tykkäättekään juoda. Olen nimittäin satavarma, että sellaista ihmettä ei kukaan tule ikinä todistamaan. Nimittäin sellaisesta asusta on mukavuus kaukana ja tyylikään ei ominta itseäni. Lisäksi kävelyvauhtini on sellaista pikakävelyä, ettei siinä kestäisi minimekot vauhdissa mukana.

Palatakseni vielä takaisin tuohon paitaan. Olen superiloinen, että löysin sen alesta niin hyvään hintaan. Se on todella kaunis ja monikäyttöinen. Syksyllä aion yhdistää (vihaan sitä, kun moni kirjoittaa, että aikoo parittaa vaatteita keskenään. Minusta se kuulostaa vähän iljettävältä ja saan kohta jo siitä näppyjä) hihattoman bleisereiden ja neuletakkien kanssa ja liittää mukaan vielä jonkun kivan huivin.

Marin_silmin-7905

Marin_silmin-7909

biker Balenciaga / toppi Whyred / culottespants Michael Kors / hattu Bugatti / laukku Stuudio Nahk / sandaalit Hermès / aurinkolasit Prada

Ja huiveista puheen ollen. Kävin eilen illalla pitkästä aikaa Hermèsin verkkokaupassa. Oli todella kauniita silkkihuiveja valikoimassa tällä hetkellä. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa. Ja jos seuraatte minua instassa (@marinsilmin), niin siellä ihailemaani uutta Evelyne mallia on tällä hetkellä myynnissä myös verkkokaupassa. Kyllä nyt selkärankaa koetellaan. Joskin tällä kertaa se ei taivu. Olen nimittäin taas ihan kurkkua myöten täynnä laukkuja ja tavaraa (ja ihmisiä!). Lähtee hyllyt tyhjenemään elokuun loppupuolella, mutta siitä kerron lisää sitten vähän myöhemmin.

 

3 kommenttia artikkeliin ”Mukavuus ensin

 1. Minä odottelen edelleen sitä huivit for dummies -postausta 🙂 Ei kiirettä. Kaulani ei ole paleltumassa.
  Toinen asia, mitä ne vähän niinkuin henkelit on oikealta nimeltään? Semmonen juttu, joka sulla on ollut joskus paidan päällä. Mielellään englannin kielinen nimitys. Tarviisiin yhteen koirahommaan sellasen, mutta nyt ei yhtään leikkaa, mitä ne vois olla nimeltään.

  Tykkää

  1. Tiiätkö, mulla on se huivipostaus ollut jo iät ajat luonnoksissa. Vain kuvat puuttuu… 😁 Mä lupaan sen sulle tässä elokuun aikana että tulee ulos, ihan kuvien kera 😂. Johan tässä on kohta taas lumet maassa niin huiviopas on ihan kätevä.

   Etsipä sanalla harness. Sillä nimellä ne minun henkselit kulkivat. Ehkä joku body harness, leather harness tai fashion harness voisi olla oikea termi niin ei tuu haussa mitään koiranvaljaita.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.