Ravintolavinkki Tallinnaan: Tai Boh

Marin_silmin-0694

Kyselin Tallinnan ravintoloiden perään ja kiitos niistä lukuisista vinkeistä mitä sain. Kaikkiin ravintoloihin ei ennätetty, mutta jäipähän jotain odottamaan seuraavaa kertaa. Muutama vinkki nousi useammin esiin ja yksi tällainen ravintola oli Tai Boh, johon ihastuimme todella paljon.

Tai Boh on aika kreisi paikka sisustukseltaan ja jo ulkoapäin tuo vihreä vanha puutalo kaikkine valoineen, koristeineen ja polkupyörineen oli jo hieman överi, mutta ehei, odotappa vain kun pääset sisälle. Kuvien kautta tekin pääsette kurkistamaan miltä siellä näytti, sillä nyt ei riitä sanat kertomaan minkälaista ravintolassa oli sisustukseltaan. Kaikkea oli, ja paljon ja erittäin värikästä. Tuntui että joka kerta kun katsoin jonnekin, näin jotain uutta mitä en ollut ennättänyt vielä illan aikana huomioida.

Marin_silmin-0695

Marin_silmin-0698

Ruoka on Asian fusion -tyyppistä ja aivan täydellistä, huh mitä makuja. Me otimme Tai Boh maistelumenun, 7 annosta, ja kokki teki minulle gluteenittoman version menusta. Gluteeniton versio poikkesi melko paljon siitä mitä listalla oli tuon menun kohdalla, mutta jokainen annos oli järisyttävän hyvä. Suloinen ja ystävällinen tarjoilijamme varmisti moneen kertaan olenko tykännyt siitä gluteenittomasta versiosta ja mitään huonoa en siitä keksi.

Alkuun pöytään tarjoiltiin 3 alkuruokaa, tämän jälkeen 3 pääruokaa ja lopuksi 1 jälkiruoka. Ja nyt pieni varoitus tai vinkki, kummin haluat. Mene ravintolaan todella nälkäisenä, ja tarkoitan TODELLA nälkäisenä, jos meinaat syödä tuon maistelumenun. Minä tykkään syödä paljon ja isoja annoksia ja olen se tyyppi jolla on aina nälkä. Mutta Tai Bohissa kohtasin kyllä rajani (okei, runsaalla lounaalla saattoi olla vaikutusta, söin ”pikku” sushimätöt lounaaksi). Jaksoin syödä kaikki alkupalat, mutta pääruuista jokaisesta jäi jäljelle enemmän tai vähemmän. Sydän itki verta, koska olisin halunnut syödä kaiken, sillä annokset olivat niin kauniita, niin maukkaita, mutta vatsa ei vaan vetänyt enempää.

Marin_silmin-0700

Marin_silmin-0702

Ja apua ne cocktailit. Ne ne vasta hyviä olikin. Tai Boh tunnetaan siis myös hyvistä drinkeistään. Joten suosittelen skippaamaan suosiolla viinilistan ja maistelemaan dinnerillä erilaisia cocktaileja. Sen lisäksi että ne olivat todella maukkaita, ne olivat myös todella kauniita. Passion martini… hmmmm. Olisin voinut juoda niitä vaikka ämpärillisen.

Hintatasokaan ei ole päätä huimaava. Tuo 7 ruokalajin maistelumenu maksoi 50 e per henki ja cocktailit olivat kympin molemmin puolin. Suosittelen tekemään ravintolaan pöytävarauksen. Ravintola löytyy ihan vanhankaupungin kupeesta, osoitteesta Mere pst 1. Mene ihmeessä kokemaan Tai Boh seuraavalla Tallinnan reissullasi, jos se ei ole entuudestaan tuttu. Ihastut varmasti! Minä en olisi uskonut ihan heti minkä helmen me löysimme. Voisin varata seuraavan Tallinnan reissun jo ihan pelkästään Tai Bohin vuoksi.

Marin_silmin-0701

Marin_silmin-0706

Haluankin vielä kiittää teitä, jotka tästä paikasta vinkkasitte. Kiitos!

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Ravintolavinkki Tallinnaan: Tai Boh

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.