Efva Attling peace harness

Marin_silmin-6598

Marin_silmin-6607

Muistatteko kun vähän aikaa sitten ihmettelin loistavia myyjiä? Miten he saavat myytyä sinulle juuri sinun näköisen asian (tai palvelun), kun tuntevat sinut niin hyvin, ilman että edes tunnet ostaneesi, sillä olet niin onnellinen löydöstäsi ja siitä että tämä on ihan mun juttu. Minulla on nimittäin tällainen esimerkki lähempääkin kuin Nizzasta, itse asiassa ihan täältä Vaasasta.

Olen saanut kunnian tutustua Vaasassa asumiseni aikana kultasepänliike Salkarin väkeen. Liike on yksi Suomen vanhimpia alallaan, perustettu vuonna 1866. Ja kyseessä on vielä perheyritys, jonka henkilökunta on aivan loistavia tyyppejä ja erittäin ammattitaitoisia, ihan parasta! Salkarin valikoimaan ja verkkokauppaan kannattaa käydä tutustumassa täällä. Heidät palkittiin mm. viime vuonna vuoden Efva Attling tuotteiden jälleenmyyjänä Suomessa, melkoinen saavutus. Ja vielä suurempana saavutuksena pidän sitä, että Salkarin väki sai  tehtyä puolisoni kanssa todella nopeat ja kivuttomat kaupat kun hän oli katselemassa itselleen uutta arvokelloa. Puolisoni, joka tunnetaan melkoisena jahkailijana, sai niin hyvää ja ammattitaitoista asiakaspalvelua, että teki kaupat heti ja on ollut todella tyytyväinen Salkarin palveluun ja kiitellyt heitä vuolaasti. En muista kovin montaa ostoskertaa, jolloin hän olisi ollut niin tyytyväinen.

Tuossa jokunen tovi sitten ollessani käymässä Salkarilla, heidän Hanna sanoi yhtäkkiä minulle: ”Mari, mulla olisi sulle yksi ihan sinun näköinen juttu mielessä” ja samantien näytti kuvan eräistä henkseleistä. Tarvinneeko kertoa että ne henkselit olivat ihan minun näköiset? Ja tiedätte varmaan lopputuloksen?

Marin_silmin-6624

Marin_silmin-6651

Marin_silmin-6642

Nyt minulla on siis Efva Attlingin peace henkselit ja voi että ne on täydelliset! Ne sopivat mihin tahansa asuun. Olen pukenut ne mekon ja tunikan päälle, kauluspaidan alle, t-paidan päälle ja ne näyttävät AINA ihan mahtavalta asun kruunaajalta. Mitään muuta ei enää tarvita asuja piristämään. Samalla tunnen itseni todella voimakkaaksi, oikein oman elämäni Lara Croftiksi. ”Mulle ei kettuilla” -fiilis on välittömästi läsnä kun henkselit on päällä. Toisaalta niistä välittyy myös tietynlainen turvallisuuden tunne, rauha. Ja sitä tämä hullunkurinen ja niin surullinen maailmanmeno todellakin kaipaisi, rauhaa.

Mutta ennen maailmanrauhaa minä puen päälleni Attlingin peace henkselit ja olen oman elämäni Lara Croft.

Marin_silmin-6657

Marin_silmin-6612

neuletakki Zara / t-paita ja paitis Samsoe & Samsoe / nahkahousut Massimo Dutti / kengät Terhi Pölkki / laukku Chanel / aurinkolasit Prada / henkselit Efva Attling

Mitä tykkäät henkseleistäni?

Ai niin. Lopuksi täytyy kertoa, että minä muuten voitin silloin sunnuntaina suvun pilkkikilpailuiden naisten sarjan. Sain yli kilon ahvenia. Hups.

 

4 kommenttia artikkeliin ”Efva Attling peace harness

 1. Onnea voittajalle!
  Mullakin on uudet henkselit! Tosin nämä on perintöjuttu Ukilta iskälle ja nyt mulle. Ja näitä ei lifestyle-blogeissa esitellä 😂 Ulkoiluhousut hajos, piti saada uudet ja ostin liian hyvät… Joustaa hiukan liikaa ja tipahtaa ilman henkseleitä. Ehkä laitan instaan kuvan omista henkseleistä. Kunhan kaivan ne likapyykistä esille.

  Tykkää

  1. No mutta perintöhenkselithän on ihan parhaat! Ja komiatkin vielä, mitä sun instasta ihailin 😄. Mä itse asiassa tarvitsisin ihan oikeat henkselit myös ulkoiluhousuih, kun ei kestä päällä kunnolla.

   Tykkää

 2. Tykkään älyttömästi. En näe näitä henkseleinä vaan koruna ❤ Vaativat kantajalta kyllä asennetta ja sulta sitä löytyy. Olispa kiva kokeilla, vapauttaisiko nämä meikäläisen turhista kahleista omaa vartaloa kohtaan.. Hyvä sinä!!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.