Ja seuraavaksi nokka kohti…

Marin_silmin-6711

Marin_silmin-6718

Amsterdamia!

Muistatteko, kun kovassa reissukuumeessani kirjoitin tämän tekstin? Pääsiäisloman aikana reissukuume taas yltyi melkoiseen lukemiin ja ostimme ex-tempore lennot Damiin toukokuun puolivälin paikkeille puolisoni kanssa ja ilmoitimme isälleni, että lapsenlapset tulisivat ukille hoitoon.

Viime Damin käynnistä on aikaa ihan hirmuisen kauan, reilusti yli 10 vuotta sekä minulla että puolisollani, joten kaikki Amsterdam vinkit otan kiitollisena vastaan. Ravintolat, kahvilat, hotellit, nähtävyydet ym. Hotelli on nimittäin vielä vähän auki, alustava varaus on tehty, mutta mitään lukkoon lyötyä ei ole vielä. Tarkoituksenamme on ainoastaan chillata, luuhata kaupungilla ja syödä ja juoda hyvin. Ehkä vähän shoppailla, mutta ennen kaikkea rentoutua ja nautiskella. Muistikuva kaupungista on sopivan rento ja viihtyisä, joten sopii agendallemme erittäin hyvin… Joten kaikki vinkit rentoon oleskeluun ja luuhaamiseen otan kiitollisena vastaan. Minuuttiaikataulut ja kilometrilistat nähtävyyksistä jäävät visusti kotiin.

Ensimmäisenä aion pakata laukkuuni ne värikkäät Chanelin espadrillokset. Vihdoin ja viimein nekin saadaan käyttöön, kun kevät on ollut täällä niin kamalan kylmä, että espdrilloksia on voinut vain ihailla sisätiloissa.

Amsterdam, mä odotan sua niin!

Marin_silmin-6722

Marin_silmin-6714

neuletunika Part Two / nahkahousut Massimo Dutti / nilkkurit Samsoe & Samsoe / laukku Chanel / henkselit Efva Attling

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.