Uudet hiukset?

Päätin tällä viikolla, että käynkin kampaajalla tänä vuonna kaksi kertaa, joten seuraava aika on nyt varattu joulukuun alkupuoliskolle. Viimeksi kävin kampaajalla toukokuussa, jolloin kerroin teille, kuinka onneton ja laiska hiustenlaittaja olen…

Aikaisemmin olen jo kampaajalle mennessä tiennyt, että leikataan tukka hartiamittaan ja laitetaan vähän vaaleita raitoja, koska en ole jaksanut miettiä mitään uusia juttuja moneen vuoteen. Mutta nyt, nyt on alkanut pää täyttyä uusista ideoista…

Entäs jos… entäs jos leikkaisinkin etutukan, tai värjäisin vähän tummemmaksi hiuksiani, koska pidän valtavasti sellaisista hiuksista joissa tyvi on tumma ja latvat vaaleat. Tosin, sellaiset on minulle haastava toteuttaa, kun omat hiukset ovat niin vaaleat.

2016-11-201

2016-11-202

Tai entäs jos leikataankin takaisin lyhyt tukka? Haaveilen aika ajoin lyhyestä hiusmallista, koska pidin todella paljon silloisista hiusmalleista mitä minulla oli. Lyhyeen malliin haluan kyllä sitten jonkun todella räväkän ja erottuvan värin, platinan vaalean, jopa harmaan sävyisen tai ihan tumman. Mutta tiedän, etten jaksa nykyään käydä niin usein kampaajalla kuin mitä lyhyet hiukset vaativat, ja entäs jos haluankin hiukset takaisin pitkiksi?

2016-11-20
Tämän kuvakollaasin keskimmäinen hiusmalli minulla oli melko kauan ja rakastin sitä!

Olen niin rakastunut tämän alla näkyvän kuvan hiuksiin. Ottaisin riemusta kiljuen itselleni sellaiset. Ongelma on vaan se, että hiukseni ovat piikkisuorat, joten jäisi ainoastaan haaveeksi tuollainen huolettoman aaltoileva lyhyt malli. Mutta ainahan sitä saa haaveilla.

h6

Kuvakollaasien kaikki kuvat Pinterest

Katsotaan käykö siinä taas niin, että penkkiin istuessani suustani kuuluu tuttu ja turvallinen, vaaleita raitoja ja hartiamitta. Tai ihan jotain muuta…

Pitäydytkö sinä aina tutussa ja turvallisessa hiusmallissa ja -värissä, vai annatko kampaajalle vapaat kädet?

4 kommenttia artikkeliin ”Uudet hiukset?

 1. Mähän en käy kampaajalla ollenkaan 😀 Leikkaan koiran trimmaussaksilla lettiä lyhyemmäksi noin kerran vuodessa. Kaikkein helpointa, jos ihmisellä ei kasvais tukkaa ollenkaan. Inhoan hiusten laittamista ja inhoan, kun ne osuu niskaan. Eli antaa kasvaa ja aamulla ponnarille. Mulle on niin hirveästi pyörteitä, että lyhyet hiukset ei tule kysymykseenkään. Olkapäämittakin nousee pystyyn sieltä täältä ilman tujakoita muotoiluaineita.

  Tykkää

  1. Mä oon joskus miettinyt että jos puoliso tasoittaisi hiusten latvat, mutta toistaiseksi hän ei ole suostunut 😀 . Olen myös harkinnut, jos itse yrittäisin tasoitella latvat, mutta en ole uskaltanut…

   Mulla ei onneksi ole kovin paljon pyörteitä, eli niiden kanssa pärjää melko hyvin, mutta kun ovat niin hemmetin paksut, että kuivuvatkin suihkun jälkeen monta tuntia ja vihaan märkää niskassa roikkuvaa tukkaa, yäk!

   Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: Otsis | Marin silmin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.